[]

İçim nasıl soğur?

Arkadaslar durumum çok kötü.Benimle ciddi şekilde flörtlesen,yıllardır sevdiğimin insanın hayatında biri oldugunu bugün kesinleştirdim. Hatta bu sinsi annesini filan eklemiş faceten.2 ayda nolduysa artık.Cidden hazmedemiyorum.Elimden bi kaza cıkcak diye korkuyorum.Onu alıp arabaya bindirip ucuruma sürmeyi filan düşünüyorum.Hemen üzerime gelmeyin,yıllardır kadın cinayetleri için mücadele ettim kendimce. O adamlara hiç anlam veremedimŞimdi bu halde olmak cidden canımı sıkıyor. Adamın fotosunu açıp küfrederiyorum sürekli. Gercekten sacma sapan bi tip.Saglam bişi olsa bu kadar içim yanmıcak. Bak şimdi aklıma geldi benle flörtleştiği mesajlar, sosyal medyada bana yazdıkları için bu kişinin ellerini kırmak istiyorum,tek tek parmaklarını yani.Daha aklıma neler geliyor yazamam bile. Ben uzakta oldugum için sürekli bu olayı gizleyecek ve beni rahatlatcak şeyler yaptı.Bu sinsiliği beni çıldırtıyor daha çok. Gözünüzü seveyim bişi diyin.




 
ne korkunc dusunceler. allah islah etsin.


  • in vino veritas  (12.03.17 03:24:15) 
Kalbin kırılmış. Bir şey yapmak çok değiştirmez ama illa ayrılsınlar istiyorsan onlar birlikteyken olan flörtlü mesajları sevgilisine yolla.
Gerçekten kadın cinayeti taraftarı olmadığını düşünerek yaIyorum nolur böyle şeylerle kendşni özleştirme yakışmıyor.

  • fasulyek  (12.03.17 03:27:01) 
  • ekaterina  (12.03.17 03:29:38) 
adama niye kızıyorsun ben onu anlamadım ? sorun senle flörtleşen kişide. o kişinin de güvenilmez olduğu açıkça ortada. bu durumdan hiç bir şekilde karlı çıkamayacağını ne kadar erken kabul eder yoluna devam edersen o kadar iyi.
intikam falan gerçekten boş işler.

  • orpheus  (12.03.17 03:30:52) 
patron kurtuldum diye şükredeceğine düşündüğün şeylere bak...

boşver, şimdi o kız o adamı bırakıp sana gelse eyvallah mı diyeceksin? takma kafanı bu kadar, rahat ol.
  • luchetti  (12.03.17 03:39:02) 
üzüntünü ve kızgınlığını anlayabiliyorum. başına istemediğin şeyler gelebiliyor, benim de geldi.

aklındaki şeylerin kimseye bir faydası yok, emin ol. bunlarla içini soğutamazsın, üstüne üstlük pişman olduğunla kalırsın. zamanla her şey kabullenilebilir hâle geliyor.

anlatmak istersen, dinlerim. desteğe ihtiyacın var gibi duruyor.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (12.03.17 03:46:17) 
bu dediklerini yapip kendi hayatini karart sonra onlar gezip tozarken sen icerde yatarsin olan sana olur yine.


  • oscar  (12.03.17 03:47:47) 
çocuk dürüst değilmil. ilk önce dürüst biriyle olmalısın.


  • rain when i die  (12.03.17 04:09:19) 
zirrealist, istanbulluyumben aman tanrım yav. ciddi misiniz siz? ne kadar kötü insan var şu dünyada. varlığınıza inanamıyorum.
@basubadelmev can sıkıcı evet ama canımızı her sıkan olayda misilleme yapsaydık dünya kan gölüne dönerdi. allahtan biraz da olsa medeniyiz insanoğlu olarak.
kendine zaman tanı başka bir şeylere odaklanmaya çalış, fiziksel aktivite gibi.
  • acid rain  (12.03.17 09:38:07) 
Flörtleşmekten kasınıtız nedir? Sevgili misiniz yoksa olma aşamasında konuşmalar mı?

Ben genelde 3-4 kızla aynı anda flörtleşirim hangisi olursa diğerlerini şutlarım bu işler böyledir valla.
  • gozu acik sevisen yahudi  (12.03.17 13:37:26) 
o seni flört olarak görüyor da sen onu niye seviyorsun ablacım? bağlanmakla yanlış yapmışsın sen en başta. ama eğer oda senle flörtleştiyse hayatına biri girdiğinde en azından bunu oturup sana söylemeliydi. o söylemeyerek sende flörtü severek yanlış yapmışsın.


  • freetakilir  (13.03.17 22:19:45 ~ 22:20:07) 
siz sadece flörtleşmişsiniz. yanlış anlamadıysam sakinleşmeniz için şunu hatırlatma gereği duydum : sevgiliniz değil ki o..

anlayabiliyorum sizi..berbat bir duygu..ama zorda olsa şunu diyebilmek gerek..değmez.
  • qazaqwsx  (13.03.17 22:26:22 ~ 22:30:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.