[]

Xiaomi miband kullananlar

Selamlar,
Mibandimi yeni aldim. Dun taktim yattim. Sabah baktim uyku verisi yok.
Uyku verileri guncellendmedi diyor ama. Nasil guncellenecek bu?
Yuruyus icinde aynisini diyor.
Nabzibda olcemiyor. Ben mi yanlis yapiyorum birseyi.
Sabah alarm da calmadi. Bozuk cihaz sanirim. Arama gelince falan titriyor bir tek

 
Eşleşmeyi kaldır tekrar deneyiver madem bi


  • giovanne  (09.03.17 09:27:57) 
Nerden aldın Çin malı çakma bir şeysatmasınlar?


  • gozu acik sevisen yahudi  (09.03.17 09:40:13) 
hepsiburada'dan aldım. satıcı hepsiburada. ürün orijinal, sahte olduğunu düşünmüyorum. uygulamayı da kaldırıp da denedim. yine olmadı. az önce yürüdüm mesela, hiç veri yok.
adımlara girince de, uykuya girince de "bugün senkronize edilmedi" yazıyor yukarda.
nasıl edilecek senkronize. herhalde sorunlu alet göndermeyi düşünüyorum.
  • veritaslibertas  (09.03.17 09:46:21) 
Bende aldım hepsiburada'dan. Dün elime ulaştı. iphone 6s ile kullanıyorum. Tüm fonksiyonları çalışıyor herhangi bir problem yok. Hatta uyku takibini çok başarılı buldum.
Android mi kullanıyorsun ios mu?

  • battal gemalmaz  (09.03.17 09:49:50) 
@battal gemalmaz, android kullanıyorum.
şimdi eşleştirmeyi kaldırıp tekrardan eşleştirdim. nabzı ölçtü. ilkinde 199bpm, sonrasında 110 ve 77 ölçtü. 1 kere de ölçemedi. veriler de senkronize edilmiş. ama yürüyüşlerim yok mesela, halbuki yürümüştüm sabah. yine de o verilerin senkronize olunca gelmesi gerekmez mi?

  • veritaslibertas  (09.03.17 09:59:25) 
Aynen, senkronize edince gelmesi gerekiyor verilerin.

Nabız ölçümlerinde çok tutarsız gibi geldi. Ben dün 4-5 sefer ölçtüm nabızı benzer sonuçlar çıktı. Bu tip aletlerde çok doğru sonuç almayı beklememek lazım aslında ama yine de ucundan kıyısından azbuçuk ölçer.

Benim cihaz ilk kutudan çıkardığımda şarja taktım yarım saat sonra 50% gösteriyordu, çıkarıp eşledim. Sonra full şarj ettim.

Telefondaki uygulamadan eşlemeyi kaldırıp, cihazı full şarj et. Sonra telefondaki uygulamayıda silip tekrar yükleyip öyle eşlemeyi dener misin? Cihazda bir sıkıntı yoksa bunları yaptıktan sonra düzgün çalışması lazım.

Uyku incelemesi. Bu çok başarılıymış. tv izlerken sızmışım, 5 gibi uyandım, o kısmı da sarı çizgiyle göstermiş. Gayet başarılı sonuç.
i.hizliresim.com

Sabah bu kadar yürümüşüm, servise binmeden önce ve indikten sonraki mesafem. Ölçüm doğru.
i.hizliresim.com

Dün akşamki nabız ölçümlerim
i.hizliresim.com
  • battal gemalmaz  (09.03.17 10:17:24) 
şimdi art arda ölçüyorum, veriler tutarlı. ofiste bir iki yürüdüm sağa sola, saymış adımları da. bu gece uyuyup son denemeyi de yapayım. çalışırsa sorun yok gibi


  • veritaslibertas  (09.03.17 10:22:07 ~ 10:30:18) 
şarjını tamamen doldur, eşleşmeyi yenile, mi uygulamasına giriş yaparak verilerinin yedeklenmesini sağla.


  • cliquot  (09.03.17 10:31:07) 
Bende arama ve sms bildiriminde arayan kimliğini gösteriyor ama türkçe karakterler çıkmıyor bu arada. Çok önemli olmasa da ürün ile ilgili tek olumsuz durum bu. Acaba sadece iOS'ta mı böyle yoksa android'te de var mı aynı sıkıntı?


  • battal gemalmaz  (09.03.17 10:51:18) 
@battal gemalmaz, bende miband 1s var, 2'yi bilmiyorum fakat uygulamadan dili ingilizce yapıp daha sonra tekrar türkçeye çevirdiğinde sorunun düzeldiği ile ilgili bir şey okumuştum sanki. bir dene istersen


  • veritaslibertas  (09.03.17 10:56:28) 
Ben zaten ingilizce kullanıyorum ios, ama türkçeye çevirip bir deneyim. belki dedğin gibi işletim sisteminin dili ile alakalı birşeydir.


  • battal gemalmaz  (09.03.17 11:25:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.