[]

Bir borç isteme sorusu da benden.

Kuzenimin eşi servis şoförlüğü yapıyor, yazın iş yok diye ağustos'ta çok sıkışmıştı paraya, ev kredisini ödeyemiyorum 650 tl borç verir misin dedi, ben de verdim. Verirken eylülün 1'inde vereceğim dedi sonra bi mesaj daha attı okullar açılınca vericem yazmış, o zamandan beri de ses çıkmadı bi daha. 5-10 günde bir nasılsın, iyi misin diyen adam hiç mesaj atmaz oldu lol, instagram açmış takip isteği yollamıyor falan dsadsdas, kaçabilirsin ama saklanamazsın dicem az kaldı :D

6 ay böyle geçti işte özetle, şimdi de duydum ki kuzenim hamileymiş. Bu paranın üstüne soğuk bir su mu içeyim şimdi, bu adam normalde vermediyse bebek, masraf vs. der hiç vermez gibime geliyor. Napayım? tşkler.


 
aç telefonu ara ''hayırdır aramaz oldun hehe'' diye sahte bir giriş yapıp parayı iste. hemde bebeğe hayırlı olsun dersin.


  • ada meltemi  (08.03.17 13:21:57) 
bunaltma taktiği uygula acil bir ihtiyaç için lazım olsun ve haftada 2-3 defa ara. telefonunu değiştirip açamayana kadar sıkıştır bence. olmadı evi ara kaçamayacağını hissetmesi lazım.


  • orpheus  (08.03.17 13:25:55 ~ 13:26:07) 
@orpheus hayatta yapamam ben böyle şeyler :(


  • ekaterina  (08.03.17 13:30:48) 
sen de acil bir iş uydur ve onun için 500 lira lazım de


  • nıç  (08.03.17 13:39:18) 
Ara paranı net bir şekilde iste ödemelerin olduğunu belirt, sonra da muhabbeti kes çok da lazım bir adam değil belli ki.


  • gozu acik sevisen yahudi  (08.03.17 13:46:28) 
çok zor durumda değilseniz helal edin.

telefon acın, "hayırlı olsun bebek geliyormuş, masrafın artmıştır; benden aldığım borcu ödemeye uğraşma" deyin.

zaten yaptigi yanlisi anlarsa ve durumu varsa, utanir; ilk fırsatta getirip verir.

değilse zaten ne yapsanız alamazsınız. bir de uste cikar; iyice sinir olursunuz, aranız bozulur.

hic olmazsa helal edin, büyüklük sizde kalsın.

doğunca bebege takı vb yapmazsınız. küçük bir hediye ile gidersiniz olur biter.
  • strawberry first  (08.03.17 13:54:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.