[]

Potansiyel sevgiliyle ilgili

Dün bir kızla ilk defa buluştum, buluşma ikimizin de beklediğinden çok daha iyi geçti. Kızdan baya baya hoşlandım falan.

Ama kafama takılan bir şey var, 4-5 ay önce uzun bir ilişkiden çıkmış, birlikte falan yaşıyorlarmış anladığım kadarıyla. Bunu bana kendisi söylemedi, instagramında çocukla fotoğraflarını gördüm(instagramını kendi verdi birbirimizi ekleyelim diye, bir stalklama durumu yok yani ortada).

Sizce bana ilk buluşmada söylemeli miydi yoksa sonra konuşmamız daha mı mantıklı? Bir de benim hiiç uzun vadeli bir ilişkim olmadı, ne yapacağımı şaşırmaktan da çok korkuyorum.

Not: Çocuğu unutamadığından da korkmuyor değilim.

 
Bu senin daha ortada bi şey yokken açıp konuşabileceğin bir konu değil. Hiçbir kız da sanmıyorum ki ilk buluşmada eski ilişkisinden filan bahsetsin (senden hoşlansa dahi). Kız anlatma gereği duyarsa kendiliğinden bi şekilde anlatır. Çok merak ediyorsan ve sevgili olursanız ondan sonra sorabilirsin tabii.


  • kozmosta bir nokta  (06.03.17 18:00:59 ~ 18:01:14) 
tavsiyem bunları hiç bir zaman merak etmemen. bilme. gerek de yok. inan daha mutlu olursun. için içini yemesin, merakını yen. kimsenin geçmişini bilmek zorunda değlisin. bizlerde böyle bir şey var, illa dibine kadar sorar merak ederiz. bu gerçekten daha zarar verici.


  • veritaslibertas  (06.03.17 18:06:42) 
@veritaslibertas,

Ya aslında unutamadığından korkuyorum sadece, başka hiçbir şey değil. Kız tam bağlanacağım tarz biri ve malak gibi ortada kalmak istemiyorum.
  • noluyo yaa  (06.03.17 18:48:52) 
Çocuğu unutup unutamadığı zamanla anlaşılır. Bu konuya ön yargı ile yaklaşmayın. Şu anın tadını çıkarmaya, karşınızdaki insanı tanımaya çalışın. İlk buluşmada size niye özel hayatından bu kadar bahsetsin ki. Soracaksaniz da bunun için baya zaman geçmesi gerekiyor bence.


  • dahayeniymis  (06.03.17 20:16:46) 
Çocukla fotoğrafları neden duruyormuş ki instagramda hala :/

Ayrıca ilk buluşmada bundan bahsetmemesi normal hatta sen sormadıkça bahsetmeyebilir bundan sonra da. Ama hemen sorma derim
  • mutlusismankedi2015  (06.03.17 20:17:07) 
Biraz seninle alakalı. Unutmadıysa unuttur kardeşim. Biz erkekler cinsiz biraz mal gibi durup unutmasını bekliyoruz. Ona öyle vakitler geçir öyle jestler mutluluklar yap ki tüm aklını seninle bozsun bu kadar basit.


  • rodeocu  (06.03.17 20:36:01) 
@dahayeniymis, aslında baya özel hayatından bahsetti, sadece aşk hayatından bahsetmedi. O yüzden garip mi karşılamam gerek bilemedim.

@mutlusismankedi2015, Ona takılmadım, yani 3-4 tane fotoğrafı vardı çocukla ve belli ki onun için her türlü güzel anılar ve saklamak istemiş.

@rodeocu, Aslında haklısın. Ben 2. buluşma için ufak tefek sürprizler düşüneyim.
  • noluyo yaa  (06.03.17 23:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.