[]

Bmw

Bmw'yi hiç beğenmeyen bi ben mi varım? Tipi, özellikleri vs hiç bir şeyi ilgimi çekmiyor. Kendim merso kullanıcısıyım, almadan önce cok araştırmıştım.Onun yerine Bmw al diyen de çok oldu.Araştırmadım bile Bmw'leri . Sizce?




 
Ben ikisinide seviyorum belli bir kalitenin üzerinde araçlar sonuçta. Sadece eski model bmwleri apaçiler daha çok tercih ettiği için mersedes biraz daha iyi geliyor.


  • yatakdosek  (05.03.17 13:22:37) 
benim de bmw hayranlığım var. bir f30'um olmadı gitti yav.

merso çöp. performans bekleme fazla.
  • prince legolas  (05.03.17 13:24:04) 
bmw, mercedes ve audi kıstas alarak söylüyorum, en sport görünen bmw'dir. bu senin tercihinle alakalı tabi. içlerinde sıralama yap desen, ortak bir kanıya varması çok zor bir durum çıkar ortaya. lise yıllarımda bmw>mercedes>audi şeklinde düşünürken, 30 yaşıma adım atarken mercedes>bmw>audi diye düşünüyorum. herhangi bir kıstasım yok. tamamen ön yargı.


  • burty  (05.03.17 13:24:53) 
Ben de beğenmiyorum kesinlikle merso rulez. bi de Türkiye'deki kullanıcı kitlesi, 3 serisi için konuşacak olursak gerçekten hoş değil.


  • ekaterina  (05.03.17 13:39:45) 
Arabadan ne bekledigine bagli. Bi begenmeyen sen degilsindir.
Clio kullanicilarindan katil cikiyor. Clio katil arabasi. Boyle sacma sapan genellemelere de guluyorum.

Spor gorunum dersen bmw daha on plandadir. Prestij gorunum icin de mercedes. Ama sen a, cla, gla, c serisi ile prestiji yakalayamazsin. Tabii sokaktaki yayayi etkilersin.

Bmw icin de 1,3 serileri ile prestiji yakalamak cok mumkun degil. Ama sinif ici kiyasla mercedesten daha spor gorunumu var.

Ic dizayn olarak bmw sinifta kalir.

1600 cc motorlu araclarla zaten performanstan soz etmek cok mumkun degil. Linea da bugun 170 basiyor iyi kotu.

M serisi ile amg serilerini kapistirmak haddim degil ikisine de fitim. Paket degil seri diyorum.

Not. 1.6 f30 kullanicisi
  • bir ileti paylastim  (05.03.17 13:56:46) 
dönemine göre çok çirkin bmw'ler de var, çok güzel bmw'ler de. ama genel olarak güzeller, hatta 2001'de tanıtılmış 7 serisi ve subaru impreza arka farını andıran bmw 5 serisi de gayet hoşlar.

--------

güzel mercedes ve çirkin mercedes'ler de var ama mercedes'lerin de geneli güzel tasarım olarak.

-------------

ha ben mercedes mi bmw mi dersen, ilk tercihim mercedes olur. audi asla düşünmem.
  • rain when i die  (05.03.17 14:21:14) 
BMW daha ruhlu geliyor bana. Daha sıkmaz gibi geliyor. Bı 520d sahibi olsam ömür boyu sıkılmadan binebilirmişim gibi geliyor. Sıkılmama garantisi dişinda merso e180 ı de çok seviyorum ama dediğim gibi BMW bi adım önde bence.


  • fyodor fyodorovic  (05.03.17 14:30:37) 
bir ileti paylastim, genellemelere gülüyorum demişsin de. Kaç clio kullanıcısı katil, kaç bmw kullanıcısı takip mesafesini hiçe sayarak öndeki arabanın dibine girip uzunlarını açıyor buna bi bakalım. Yoksa bunu yapan tek bir bmw var ben de hep ona mı denk geliyorum. bmw'lere yol vermek diye bi şey var ya bunu kabul etmiyor musun şimdi :D evet kullanıcıları yüzünden ben bu arabadan soğudum so what?

hayde bre'ye de katıldım, i3 ve i8'in yeri çok başka.
  • ekaterina  (05.03.17 14:53:03 ~ 15:06:57) 
Bmw i8 ya da m760li olmadıktan sonra alt segmentteki araçlarını bende sevmiyorum. Bunlar olmadıktan sonra üçü, beşi, xi ilgimi çekmiyor.


  • hayde bre  (05.03.17 15:03:08) 
Mercedes-benz gibi bir markaya "çöp" denmiş ya, ben hiçbir şey söylemiyorum. Hem de komple tüm markadan performans beklemeyecekmişiz. :)

Bmw'yi genelde beğenmem ben de. Tasarımları sportif göründüğü için bana hitap etmiyor, ben biraz daha oturaklı, ağır görünen arabalardan hoşlanıyorum. Bmw'nin 2015 yılında (emin değilim) 5 serisine yaptığı makyajı beğenmiştim, o kasa Apaçi görünümünden sıyrılmıştı biraz.

Yalnız değilsiniz, BMW'nin tasarımlarını beğenmeyen çok insan var. Ancak BMW ya da Mercedes-Benz fark etmez, model yılına ve modele bağlı olarak her markanın iyi- kötü, güzel- çirkin arabaları vardır. Beğenmiyor olmak çöp, teneke gibi yakıştırmalar yapmayı mantıklı kılmaz. Çünkü genellemeci yaklaşılırsa bir markaya biri de çıkıp Mercedes-Benz CL 63 AMG'den de mi performans beklemeyelim yani diyebilir. :)
  • md11  (05.03.17 15:42:16) 
bmw iyi de piç müteahhit çocugu arabası gibi bir imajı var bende de. bilemedim şimdi.


  • rosencruz  (05.03.17 16:34:46) 
"3.20 alacak param olsa baska araba bakarim."

Budur.

O araba da arazi aracı olmayacaksa Mercedes olur.
  • yirmisantim  (05.03.17 17:06:27) 
Konsol janjanlı olsun isteyenler sevmiyor genelde BMW'yi. Ben severim ama.


  • arnold schwarzeneger  (06.03.17 10:05:43) 
Babamda ezelden beri mercedes var, hep e serisi 190e,200e,e200k şeklinde. Belki de bundan dolayı ben de hiç bmw'lere ilgi duymadım. Hea benim o kadar param olsa ne Mercedes alırım ne Bmw bakabileceğim bir sürü egzotik araç var.

edit: Mercedes övücülüğü yapmak istemem ama bu markaya çöp diyen arkadaşın '92 modellerinde yokuş kalkış desteği gibi özelliklerin standart oldugunu bilmesini isterim.
  • mirty  (06.03.17 10:29:53 ~ 10:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.