[]

Uçakta 125ml parfüm taşınamıyor mu?

El bagajı için 100ml sıvı sınırlaması varmış. Bu durumda büyük parfüm taşınamıyor gibi görünüyor fakat biliyorsunuz ki parfümlerin hacmi büyüdükçe fiyatları daha makul oluyor. Peki bu büyük hacimli parfümleri illa bölmek mi lazım yoksa o kadar da dikkat edilmiyor, taşınabiliyor mu?




 
taşınamıyor. taşıyamazsın çok ekstra şanslı olduğun bir durum oluşmazsa.

o kadar da dikkat edilmiyor durumu kesinlikle yok.
  • cokponcik  (05.03.17 11:39:39 ~ 11:40:06) 
gerçekten taşınamıyor. kabin harici bagajınız varsa onun içinde sorun olmuyor. ona koyun.


  • carabelli  (05.03.17 11:40:02) 
şimdiye kadar ne türkiye'de ne de yurtdışında gittiğim bir kaç ülkede ciddi bir kontrolle karşılaştım bununla ilgili olarak ingiltere haricinde. londra heathrow'dan aktarma yaparken özel olarak bakmışlardı sıvılara ve direk attırıyorlardı uygun olmayanları. lens solüsyonum, şampuanım ve kullanmak zorunda olduğum ilaçlarım var. kurallara uygun olarak 100cc'lik küçük şişelerde özel torbaya koyup reçete ve rapor taşıyordum başlarda ama bunca sene 1 kişi bile sormadı. artık ayırmıyorum ben de büyük şişesinde sırt çantamın içine atıyorum direk. 1-2 defa 500cc'lik suyla uçağa binmişliğim var.

yine de kimin ne zaman soracağı belli olmaz tabi ve sorarlarsa attırırlar direk, yazık olur. o yüzden en temizi uçak altı bagaja verilen çantalara koymak.
  • nrmnm  (05.03.17 12:04:11) 
Sans isi. Sorarlarsa gider kesinlikle ama ben devasa parfum sisesiyle gectim bir kac kez (sisenin icinde az vardi)


  • antikadimag  (05.03.17 12:18:46) 
Geçen uçuşumda 500 ml. lik susam yağı varmış çantada, annem birisinden istemiş o da çayların yanına koymuş. Ben sadece çay var sanıp bagaja vermemiştim, geçerken farkettiler elimden aldılar. Bunun üzerine çok ağladım :D ya ama olmaz ki diye mıymıymıy konuştum orda. O zaman güvenlikteki adam, uçtuğunuz havayolunun kapıdaki görevlisi sizinle gelsin tamam alabilir desin veririz dedi. Öyle de oldu, kapıdaki görevliden rica ettim aldık güvenliğin elinden. Bu her zaman olmaz garantisini veremem tabii ki ama başınıza gelirse böyle bir yol var haberiniz olsun diye yazıyorum, tşkler.


  • ekaterina  (05.03.17 12:30:03 ~ 12:31:05) 
Su ana kadar surekli surekli kontrol edildim.
Tamamen sans isi. Parfum, krem degil de biotrue lens solusyonunun ya 60ml var ya da 120 ml. 120 ml alip goturuyorum 3+ gun kalacaksam.
3 kez attirdilar onun disinda hic farketmediler.
  • kuehles blondes  (05.03.17 13:27:58) 
İç hatta belli olmaz belki gidersin de dış hatta alınacak risk değil.

Her türlü parfümü orda bırakma riskini göze alman lazim
  • nucleon  (05.03.17 14:15:31) 
geçen uçağa binerken yarım litre su vardı. koydum plastik kabın içine bir şey diyen olmadı. yurtdışı uçuşsa daha kastırıyolar. yurtiçi daha raad


  • cekilmis gayfe  (05.03.17 15:35:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.