[]

kendinden kucuk bir erkekle birlikte olan kadın duyurucu var mı aramızda?

ya da buyuk bir kadınla birlikte olan erkek de olur. boyle bi durum var ama ileride problem cıkar mı diye dusunuyorum. böyle bi ilişkinin handikapları neler olabilir?
yaslar 30-25



 
Ben varim, evliyim. Bir handikap yok


  • veritaslibertas  (05.03.17 00:42:20) 
5 yaş nedir yav? Niye sorun olsun? Hatta ben erkeğin biraz küçük olması taraftarıyım. Tersinden çok daha tatlı geliyor kulağıma gözüme gönlüme. ''Ergeggghh didiğinnn böyühh olacakhhhh'' diyen kezbanuslar, geri kafalı teyzeler ve utangaç sübyancı çakal amcalardır, net.


  • shin  (05.03.17 00:54:21) 
En ciddi uyumsuzluk çıksa çıksa verilen yaşlarda çıkar. Şimdi uyuşuyorsanız, ötesinde yani mesela 35-30 olduğunuzda o kadar önemli görünmeyecek.

Yaş her zaman olgunlukla paralel gitmiyor ama yine de bi kriter olarak alınabilir. Max. 3 yaş küçük bi sevgilim oldu. Seçme şansım olan bi durum olsa özellikle tercih etmezdim şahsen.
  • manuel mandalina  (05.03.17 00:55:35) 
var ama 2 yaş


  • benaslindayohum  (05.03.17 00:55:40) 
8 yas vardi. 25 ken ben. Ve evet, sorun oluyordu. Sadece biz degiliz.


  • brad pitt  (05.03.17 01:03:59) 
gencler sunu bi acsanıza ya, 2 kelam muhabbet edicez. sorun cıkar diyenler ne cıkıyordu bi anlatsa ya:/


  • galandar kostumu  (05.03.17 01:16:32) 
kadın tarafı rakamlar üzerinden hastalık yaratıp kompleksli olmadığı sürece sorun olmaz.

insanlarla "selam 80'li naber?" diye konuşmuyoruz. önemli olan insanların içi, ruh hali, seviyesi, hayata bakış açısı.

hepimiz robot olsaydık saniye bile bizim için deneyim olurdu ve kendimizden 1 sn bile geride olanlara karşı deneyimli olurduk. biz insanız ve kimin kimden daha olgun ve deneyim sahibi olduğunu bilemeyiz.

bundan dolayı "yaşı büyük erkekler daha tecrübeli, daha olgun olur anacım" diyen şaziye'lere aldanmamak lazım. (adı şaziye olanlar alınmasın)


başa dönecek olursak; haliyle rakamlar üzerinden partnerine "sen küçüksün ama ya" diye sorun yaratacak tipler her konuda da sorun çıkarmaya meyillidirler.
  • a man alone  (05.03.17 01:18:03 ~ 01:21:12) 
ileriyi düşünme. şimdiye bak ve devam et.


  • uzman pratisyen  (05.03.17 01:41:49) 
aynı yaş aralığında kadın büyük erkek küçük şeklinde geçen sene kuzenim evlendi benim, şimdilik iyi gözüküyor. bence bu kişiye göre değişir hadikap değil avantaj da olabilir kişiye göre


  • limoncello  (05.03.17 01:43:02) 
ya galandar, sen erkek misin kadın mı? eğer erkeksen ve acaba ilerde sorun olur mu diye düşünüp buraya soruyorsan; EVET ÇIKAR, AYRIL.

kadınsan; sana problem çıkar diyeceklerin sebeplerini yazıyorum. bin yıllık mevzu zaten.

-kadın bir yaştan sonra çocuk yapamaz, menopoz falan fistan, zaman kısıtı.
-erkek kadını aldatır, gözü genç kadınlara kayar, kadın erken çöküyoeee.
-erkek geç olgunlaşır
-çevreden baskı görürler

şimdi bunlara cevap vermek istiyorum müsadenizle.

-kadının ortalama menopoz yaşı 48, o yaştan sonra zaten ne kadın ne erkek üremesin. doğa güzel sınır koymuş, çocuğa da yazık. hem yumurta dondurma diye bir şey var, kadının da her yaşta çocuğu olabilir bu şekilde, yetheer diyorum bu cahilliğe artık. erken çökme meselesinde de o kadınlar çilekeş bakımsız teyzeler ayrıca. bir de erkeğin ortalama ömrü kadından daha kısa, şimdi soruyorum o mantıkla: kadın dul mu kalsın o yaşında ya :(

-aldatacak olan erkek 10-20 yaş genç karısını da aldatıyor. neticede evlendiği kadın illa ki 30'lu 40'lı yaşlara gelecek ama o tip bir erkek kendine bakmadan hala 20'liklere ağız suyu akıtacak.

-erkek geç olgunlaşır, höff. yetti bu babaanne klişeleri ya. kişiler arasında uyum varsa gerisi boş.

-çevre baskısı; bu konuda buna takan adam/kadın mesela sakın muhaliflik oynamasın bu ülkede. kurtulmak en iyisi olur. ömrünü tüketir vallahi insanın.

oh döktüm içimi.
  • shin  (05.03.17 02:28:32) 
erkekler olgun olmuyorlar, 30'una kadar yolu var (genetik de olabilir, yetişme tarzı da). o yüzden problem yaşanabilir. ha benim kafamda, keyfi yerinde bir kadın 30-35 yaşında olsa, beni isterse denerim de. macera maceradır.


  • rain when i die  (05.03.17 02:48:46) 
Ben varım, aramızda 3 yaş vardı, yok yani olmuyor. 27 yaşında ama kafası 22 gibiydi, çocuk çocuk şeyler, annesi gibi oldum en son. Sürekli ağırbaşlı durmak zorunda kalmak zorunda kaldım, bu da beni yordu. Olmadı özetle.


  • maria callas  (05.03.17 04:30:40) 
@shin çok tatlısın :) +1


  • medre  (05.03.17 10:54:19) 
@shin kesinlikle +1


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (05.03.17 13:10:40) 
Ciddiye bindirmeyi kafaya çok takmazsan problem olmaz.


  • arnold schwarzeneger  (06.03.17 10:18:27) 
üni'deykene kendimden 4 yaş büyük kız arkadaşım vardı gayet güzel anlaşıyorduk ayrılma sebebimizin yaş ile ilgisi yok okul bitince farklı şehirlere döndük. Ara ara hala konuşuruz, kendimden yaşça büyük kızlarla flört ettiğimde yaşımın küçüklüğünü sorun edenlerde oldu.


  • mirty  (06.03.17 10:24:14) 
erkek tarafı sıkıldıkça sen büyüksün , yaşın büyük gibi şeyler söylemezse durumu kadının gözüne sokmaya çalışmazsa sorun olmaz . iki tarafın da yaşı unutması lazım . 10 yaş fark olan bir çift arkadaşım vardı evlendiler çocukları oldu . kadın nufustaki yaşını küçültmüştü kendi rahatsız oluyordu adam birşey demiyordu aslında .
benim de 7 yaş farkla kendimden küçük sevgilim olmuştu .yaş konusunda bir tek cümlemiz dahi geçmedi ilişki boyunca . biz kimseye yaşlarımızı söylememiştik kimse de farketmemişti.
çok sonra beni aldattı farkedince bıraktım .
  • devilone  (06.03.17 10:37:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.