[]

1 gülün maliyeti nedir?

www.rosebox.com.tr

Şurdan gül bakayım dedim sevdiğim kadına. 12 tane gül koymuş bir kutuya ve buna 249 tl demiş. Bu sitenin muadili Box of Luv var bide, orda fiyat daha fahiş. Burası daha iyidir diye bakayım dedim. Kısacası zengin eğlencesi, parasının hesabını yapan bulaşmasın mı denmiş? Anlamadım tam. Gül maliyeti yüksek bir şey mi? Taze ve canlı görünüyorlar orası doğru. Ama nasıl bi fiyat bu ya?
Hesaplayan amcalar gibi oldum ama bi çiçekciden 10 tane güzel gül alıp bi kutuya koysam çok daha az olmaz mı bana maliyeti?

 
Bence de öyle. Hoş bir paketleme/kutu artık ne tercih edersen ona koyabilirsin. Bu sitelere çarpılma. Gülün adedi genelde 10tl. Pazarlık ederek 80-100 lira arası bir paraya 10 gul alirsin. Susleme de istemiyorum de kendim yapacağım de


  • rucka boji  (05.03.17 00:06:17) 
Sokaktaki seyyar çiçekçiler tanesini 10tl'den çok daha ucuza satıyor. Verdiğin linkte tasarım falan da yok bir de karton kutuya koymuş satıyor. Çok parası olana bir şey diyemem de bana böyle bir hediye gelse sinirlerim bozulur.


  • ornitorenk  (05.03.17 00:14:09) 
geçen bir yerde böyle bir kutu+ içinden macaron çıkıyordu kutunun 100 lira civari gibi bişeydi tam hatirlamayadım.ama bunlar abartmış biraz.


  • valkin rockefeller  (05.03.17 00:17:04) 
Abi sokaktan misler gibi gulu 10-12 tanesini 30 liraya alabiliyorsun. Ben bir de ortasina bir tane mavi gul koyduruyorum. Hadi abi be bitane de mavi koy diyorum koyuyorlar. Kutu bulursunuz guzel, satiliyordur. 100 liraya kutunun icine gulden baska seyler de koyarak kapatirsiniz bu isi


  • veritaslibertas  (05.03.17 00:21:11) 
Alsancak'ta 20 tanesini 5 liraya falan satan adam var.


  • empty blank  (05.03.17 00:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.