[]

Erkek 25 kız 27 yaş ilişkisi olur mu

Başta benim için okeydi. Sonuçta 2 yaş farketmez çok diyordum. Anca bugün annemle öyle bir muhabbeti geçti. Senden büyükse sakın ciddiye bindirme işi, kesinlikle senden en az 3 yaş küçük olmalı vsvs kafamın etini yedi. Kızdan da biraz soğuttu bu olay beni... siz ne diyorsunuz bu konu hakkında?
Not: gayet baby face küçük gösteren geç yaşlanması muhtemel bir arkadaşınızım. Onu da düşünün.

Bonus soru; kızın 7 yıllık ilişkisi olmui benden önce, o da kafamı karıştırıyor biraz. Benim hep kısa süreli oldu. Unutabilir mi o çocuğu sizce? Bilmiyorum helpp pls

 
kimi seveceğinin direktifini annesinden alan adamla genel olarak olmaz. olur da annenin dediği olur. kimi seçeceğini belirledikten sonra yarın ilişkiyi nasıl yaşayacağınızı da belirler. bulduğun 3-5 yaş küçük kız da durmaz.
bence annen hamamdan baksın, kimi beğenirse onunla çık.

not: şaka yapmıyorum
  • otonomo  (04.03.17 09:41:00 ~ 10:02:45) 
Tabi annenin fikrini dinlicen haci, en dogrusunu o bilir. Seni ondan cok seven var mi.


  • brad pitt  (04.03.17 09:58:51) 
buna sadece sen karar verebilirsin. herkes aynı değil. genel şeyler vardır tabii ama ben mesela benden büyük biriyle sıkıntı yaşamam ki bu 5 yaş bile olabilir.


  • tute  (04.03.17 10:27:31) 
olur yahu neden olmasın. hatta evliliklerde kadın yaşça büyük olursa, ileride zengin olurlar diye bir laf var :) annenin bu kadar karışmasına izin verir, üstüne bir de dinleyip bu sebeple ayrılırsan ileride çok sorun yaşarsın.

7 senelik ilişki ne zaman bitmiş? hangi yaşlardaymış? hangi şartlarda ayrılmışlar? bu parametrelere bağlı olarak unutulur, neden unutulmasın. insanlar senelerce evli kalıp, boşanıp, yeniden evleniyorlar ve mutlu oluyorlar.
  • gmzo  (04.03.17 10:32:27) 
Geleneklerin bazi akillica bazen de aptal yanlari var. Bu yas olayi aptal olanlarindan cunku artik yalnizca erkegin calismasi beklenmiyor.


  • Traveller  (04.03.17 10:34:37) 
ananı dinle kıza yazık etme.


  • elorelia  (04.03.17 10:43:37) 
kafa olarak 2 yil bisey degil. aynen senin gibi 25 yasinda 27 yasinda kiz arkadasim olmustu. bir yil beraber olduk. cok guzel zamanlarim gecmistir. ayrildik sebebi benim salakliklarimdi o ayri. yaninda kendini iyi hissediyorsan iki yasa cok takilma.


  • duyurumvar  (04.03.17 11:02:10) 
Burdaki tipleri dikkate alma. Anneni dinle. Doğru söylüyor. Sen anneni dinledin diye seninle kendince dalga geçmeye çalışanlar otuzundan sonra mutsuzlukla başarısızlıkla çevrili Batı özentiliğine batmış bir ömrün ortasına geldiklerini anlayıp korkunç buhranların içinde bulacaklar kendilerini. Anneni dinle evlat. Anneler doğruyu bilir. Uzak dur o kadından.


  • mevsimler  (04.03.17 11:34:15) 
Sevgili olayında yaş sorun değil de evlilikte sorun maalesef. Evlenenler yok mu, var elbette. Bi de onlara sormak lazım çevreden aldıkları tepkileri.

7 yıllık bi ilişkiyi unutması zordur fakat senin de kısa süreli ilişkilerinden unutamadığın vardır belki. Süreden ziyade o kişiden kaynaklı bişe.
  • mandalina kokusu  (04.03.17 11:39:50) 
Eşim 5 yaş büyük benden. Takmayin boyle şeyleri. Takacaksaniz da bulasmayn.


  • veritaslibertas  (04.03.17 12:40:35) 
bazen uzun süreli ilişkileri unutmak çok daha kolay oluyor.
çünkü uzun yıllar dendiğinde akla ne kadar romantik ve sağlam bir şey gelse de, bıkkınlık yaratmış ve yıpratmış bir ilişki olma ihtimali de çok yüksek.
o yüzden zannedildiği kadar fazla etkisi olmaz genelde.

20'li yaşlarda iki yaştan bir şey olmaz.
duygularını yok saymaya değmez iki yaş yani.
  • blatta hiberna  (04.03.17 12:51:27) 
anayı dinle, analar garip analar filan o kısma hiç giremeceyeceğim.

olur, sevgi varsa neden olmasın?
kendi adıma emin olamıyorum ama başkasında gördüğümde yadırgayacağım bir şey hiç değil.
  • filteria  (04.03.17 12:56:03) 
Olur ama çok zorlar bu ilişki sizi... Benim tanıdığım bir kaç kişi yürütemedi, ben kesin evlenirler gözüyle bakıyordum. Eğer ciddiye binmedi ise vazgeçebiliyorsanız vazgeçin. Ama ben seviyorum diyorsanız 2-3 yaş çok değil.

Annenin sözüyle sevmeyeceksin ama tecrübesinden de faydalanacaksın tabii ki. Annen sana bunu kötülük olsun diye söylemiyor. Olşabilecek sıkıntıları görüp, sonradan üzülmeni istemiyor.


.
  • kartallar yuksek ucar  (04.03.17 16:28:29) 
2 yaştan oluşabilecek sıkıntı ne olabilir ki? yani sen 2 yaş büyük olsan neye göre ilişki daha farklı olabilir? Ha dersen ki karakter olarak küçüklerle daha iyi anlaşırım eyvallah da, mantığı ne yani? ya da neden illa 3 yaş küçük. çevremde kendisinden 5,7 ve 8 yaş küçük kadınlarla evlenen erkekler var. Kuzenim senin şu anki yaşındayken kendinden 5 yaş büyük 30 yaşında kadınla evlendi. Eskiden de kadının 5-10 yaş büyük olduğu evlilikler fazlaymış. annelerimiz bizim iyiliğimizi isteseler de her şeyin doğrusunu bilemezler ve bilmiyorlar da. tamamen ataerkil bi bakış açısıyla erkek kadından büyük olmalı zihniyetiyle harekete ediyor, mantık ve deneyimle değil.
Ha, eğer annenin bu lafıyla kadından soğuyorsan zaten sizin ilişkide olmayan bir şeyler varmış

  • limoncello  (04.03.17 16:37:39) 
seni tanıyan birilerinden fikir al bu konuda.


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (04.03.17 16:44:49) 
25e 27k olur.

kız mal değilse unutur.
  • freetakilir  (04.03.17 17:09:15) 
Hayatınızdaki insandan annenizin 3-5 sözüyle soğuyabiliyorsanız sadece bu değil, lütfen herhangi bir ilişkiye başlayıp karşınızdaki insanı üzmeyin gereksiz yere.


  • chihirovekohaku  (05.03.17 01:30:48) 
-Erkek 25 kız 27 yaş ilişkisi olur mu
-iki kadın da isterse olur. iki kadından biri isterse yine olur. (biri=hanım kızımız)

  • a man alone  (05.03.17 01:37:19) 
25e, 27k ilişkisi bal gibi olur, şeker gibi olur, mis gibi olur.

ama... o 25e sen değilsin. ana kuzususun, annenin lafıyla sevdiğin kadından soğumuşsun. hem de saçma salak bir sebeple. neymiş 2 yaş büyükmüş... alla alla bak sen ya. sanki 20 yaş büyük. sana bir şey diyeyim mi sen tam annenin istediği gibi kadınla bile evlensen bir gün o annen yüzünden yuvan dağılacak, yazıyorum bunu buraya. seneler sonra bakarsın belki^^
  • shin  (05.03.17 01:49:15) 
Kızın senle olmaması lazım onu biliyorum bir tek.


  • medre  (05.03.17 02:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.