[]

Müdürün müdürüne yalan söyleme?

kişiler: ben< boşluk, boşluk, boşluk <müdür<direktör<ceo

ben stajyerim, ama üstümde olması gereken yöneticiler yok, departman müdürü gibi biriyle çalışıyorum.

iki gün sonra direktöre sunum yapmam gerekiyor, toplantıda benim müdürüm de olacak. direktör, bi projeyle ilgili ne var ne yok hepsini benim incelememi söylemiş, yaptım ama yaptıkça mevcut durumda bir sürü sorun olduğu ortaya çıktı. müdürüm sunuma bunları koymamamı söylüyor, çünkü direktör sordukça ip söküğü gibi gelecek devamı. (gereksiz ödemeler vs var odadaki fil gibi)

ben sunumda eksik bilgi versem ya da her şey yolundaymış gibi davransam ve direktör bana orda soru sorarsa nasıl cevap vereceğim?

bunu müdüre açıklamaya çalıştım, hiç oralı olmadı. iyi giden şeyleri söyle kötü giden şeyleri zaman içinde düzeltiriz şimdi o çok soru sorar falan dedi ama mevcut sorunları çözmek konusunda asla somut adım atmıyor ve kaçıyor bundan.

ne halt yiyeyim ya da fikir verecek olan var mı?

 
müdürün ne diyorsa onu yap.


  • mr.goodcat  (28.02.17 23:58:37) 
ben de benzer bir durumda kaldım. benim şirkette o zaman 2-3 milyon liralık bir gereksiz harcama zinciri vardı. şefleri eleştirdim neden böyle anlatır mısınız dedim anlattılar (mantıklı gibiydi), müdürün üstündeki departman müdürü benim dikkatli olduğumu anlatmamı istedi. anlattım ne varsa, müdür şöyle şöyle yapıyor durumu iyileştirmede katkısı büyük ama falan gibi anlattım, sonra müdüre dedim böyle böyle bir görüşme yaptım sizin hakkınızda da şöyle şöyle dedim falan. zaten stajım bitmişti o telefon görüşmesini yaptığımda.

o şirketten iki kere teklif aldım. adamların hoşuna gitmiş baya. hatta beni isteyen kişi de o eleştirdiğim müdür.
  • taqster  (01.03.17 00:20:09) 
bu kadar bilgi ile yap yapma diyemem ama eger bu bilgileri sunuma eklemeyeceksen de, mudurune mail at, sunum ektedir, talep ettiginiz uzere sunlari sunlari (buraya neyi cikarmani/eklememeni istediyse onlari yaz) sunumdan cikardim/sunuma eklemedim de. ilerde bir sey olursa, o bilgilerin neden orada olmadigi ortada olur.


  • kassiopeia  (01.03.17 00:29:31) 
@kassiopeia +1
müdürler bayılırlar altındakilere bok atmaya, yarın öbür gün o hasır altı edilenler fark edilirse kabak sana patlamasın diye elinde mail mutlaka olsun, talebiniz üzerine çıkarılmıştır vs diye belirt mutlaka. bunun dışında müdür ne derse onu yap, yapacak bir şey yok. en azından iki tarafa karşı da sorumluluk almamış olursun ileride bir sorun çıkarsa.

  • bir nick var benden iceri  (01.03.17 01:34:41) 
delikanlıysan stajını yakar o sunumu yapmazsın.

bu arada direktör de müdür demek. ne saçmaymış bu şirket işleri.
  • alperz  (01.03.17 07:54:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.