[]

iphone 7 vs andoid

Merhabalar,

Yıllardır kullandığım 4s artık yeterli gelmeyince yeni telefon alayım diyorum fakat kararsız kaldım. İphone kullanan arkadaşlarım haliyle android alma diyorlar. İphone kalitesinde hatta ondan da iyi fotoğraf kapasitesi olan telefon incelemeleri var. Sizce android işletim sistemli telefon almakla hata mı ederim? İsteğim fotoğraf kalitesi güzel olsun spotify cart curt sesi güzel olsun.


 
4s sonrasinda android kullanan biri olarak kesinlikle androide gecme. simdi tekrar iosdayim ve oh be dunya varmis.


  • duyurumvar  (26.02.17 12:58:47) 
android in bir sürü telefonu var malum. 4 sene 4s kullandım. sonra 1 sene 6s, şimdi de 7 plus var. iş telefonu olarak da android 6 olan lg bi telefon. lg ortalama bişi tabi iphone la kıyaslamak yanlış ama bana az buçuk android tanıma şansı verdi. özetle, bi sonraki telefonum yine iphone olacak. kağıt üzerinde bir çok android iphone dan daha iyi ama kağıt üzerinde :) pratikte daha iyi olan varsa bile senelerdir alıştığın şeyi değiştirmene değecek bir artı getireceğini sanmıyorum.


  • washe  (26.02.17 13:00:20) 
Çok para dökerim dersen samsung'un s ve note serilerini al, yok ben alırım, 2 yılda bir de değiştiririm, satarken de samsung gibi çerez parasına gitmesin diyorsan iphone.

Son bir yılda 4 android telefon, 2 ios telefon kullandım. ios'ta kaldım.
  • la rana  (26.02.17 13:32:25) 
Şirket telefonu olarak iphone 5s var, ios olarak ipad air de kullanıyorum. Hiç android kullanmadım. Samsung'u da sevemedim. Sanırım yine iphone alacağım.


  • mrceg  (26.02.17 13:46:42) 
eskiden olsa direk iphone derdim ama simdi fark cok cok azaldi arayuzu kasmayan(htc, xiaomi gibi) modellerden alirsaniz gunluk kullanimda fark hissedeceginizi sanmiyorum pek. ben daha islevsel oldugu icin tercihimi android den yana kullandim


  • toua tokuchi  (26.02.17 13:52:25) 
Xiaomi mi 5 ya da daha da iyisi olsun dersen xiaomi mi 5s Plus al her istediğini fazlasıyla karşılar. Miui cidden çok başarılı 1 arayüz.


  • materyalist imam  (26.02.17 20:04:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.