[]

Kır Düğünü hk. ya da sadece Düğün hk.

Şimdi arkadaşlar öncelikle kır olması önceliğimiz. Bi iki yer baktık, 350 civarı kişi için 30 bin dediler (yemek+dj vs). Ama mekan ikimizin de hoşuna gitti. Yalnız diğer taraftan diyoruz ki kimse bize o kadar gelip bişe takmayacak. Öyle salon düğünü de pek istemiyoruz. Otel olsa yine aynı fiyat vereceğiz sanırım. Baktığımız yer polonezköyde bi yer.

Size sorum; zaten aşağı yukarı istediklerimizi(salon olmasın gbi) kapsayan yer için bu civarda bi fiyat mecburen vereceğiz mi? veya ne biliyim var mı kır düğünü için başka önereceğiniz yer?

bi iki bişe derseniz ne dersiniz?
teşekkürler

 
yani sadece bir resmi nikah yapıp arkadaşlarınızla dışarıda eğlence yapmanızda bir seçenek o kadar para vermek istemiyorsanız. İlla düğün olacak derseniz fiyatlar aşağı yukarı böyle denebilir.


  • basond  (20.02.17 20:58:14) 
350 kişiyi bir yerde ağırlamaktansa nikah salonunda normal nikah kıyılması ve daha yakın arkadaş,aile ile 100-150 kişilik bir mekanda düğün yapılması daha mantıklı geliyor bana.

Biz de daha önce Villa Riva Garden'a bakmıştık,çok tatlı bir yerdi ancak bizim tarihimizde doluydu.Fiyatlarını çok hatırlamıyorum açıkcası.
dugun.com
Fakat sonrasında teknede bir eğlence düzenlemiştik.
www.yatmatilda.com

Bir de tarihe dikkat edin,haziranda istanbul'da yağış olabiliyor ara ara,kır düğününde yağmur kabus gibi olur, ona göre de organizasyon bir düzenleme yapabilmeli.
  • demoniclewinsky  (20.02.17 21:15:36 ~ 21:15:55) 
Avcılar olur mu? Baler'e bi bakın.


  • ekaterina  (20.02.17 21:35:11) 
Tek eksisi şu olabilir. Geçen sene ağustos ayında bir arkadaşım polonezköy'de düğün yapmıştı. Denk geldi sağanak yağdı o gün rezil oldu her şey. Bunun dışında 350 kişiye 30 bin TL gayet iyi fiyat. İstanul'un en boktan düğün mekanları bile adam başı 100'den başlıyor yemekli.


  • mutantking  (20.02.17 22:35:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.