[]

kedimi nerede kısırlastırayım

Gittiğimiz veteriner 200 lira dedi. Ama ücretsiz yapan yerler de olabiliyormuş. Çok fark eder mi? Veterinerim eve de yakın. Nasıl tercih yapayım sizce?
İzmit'teyim bu arada..



 
kısırlaştırma basit bir işlem(miş).
bedava yapan yerlerde yaptırın bence kediciğin aşısını.

  • pangea  (17.02.17 14:21:09) 
Şöyle söyleyeyim benim babam 35 yıllık veteriner kendi kedimi bile babam kısırlaştırmadı ''Uğraştığıma, malzemeleri hazırladığıma değmez, 10 dakikalık iş'' dedi ve gayet İstanbul'daki barınakta çalışan bir veteriner arkadaşına götürdü, barınakta kısırlaştırdı, bize teslim etti.

Bir-iki ay önce de Ataşehir barınağında bir kedi kısırlaştırmaya götürdük, gayet iyi durumda.
  • kaymaktutmayansicaksut  (17.02.17 14:23:40) 
Rahatladım açıkçası. Peki kaç güne toparlar sizce?


  • hede hodo  (17.02.17 14:25:54) 
İlk gün sersem gibi oluyor, kusma ağrı vb. İkinci gün ve devamında hızla yürümeye ve koltuklara zıplamaya başlıyor. Bir haftada yarası kapanır, tüy sıklığına göre de 1.5- 2 ayda tüyleri kapatır alanı. Yalamasına ve dikişleri kopartmasına engel olun. Bir de barınakta kısırlaştırtacaksanız ev kedisi olduğunu söylemeyin ve işaret koyulmasını istemeyin, benim gözetimimde filan dersiniz. Kediniz cinsse de yemezler yalnız ona göre.

Kulağına kesi atabilirler veya dövme yapabilirler (işaret koymak bu). Biz bizimki dışarı da çıktığından dövme yaptırdık.
  • kaymaktutmayansicaksut  (17.02.17 14:30:05 ~ 14:30:47) 
Ücretsiz yapan yerler diye barınakları diyorsanız, barınaklar sokak kedisi kısırlaştırıyorlar ama sahipli kediyi ücretsiz kısırlaştırmıyorlar. Ve kulağına kesik atıyorlar. Ama hani tanıdık bulursunuz, rica minnet yaparsınız, orasını bilemem.

Biz veterinerimize götürdük. Bizimki 1 gün yattı, 2. gün koşmaya oynamaya başladı.

Geçmiş olsun.
  • peggy  (17.02.17 14:30:08) 
hangi veterinere götürüyorsun?
ben izvette kısırlaştırdım memnun kaldım

  • sta  (17.02.17 15:18:15) 
İstanbul Maltepe Belediyesinin ücretsiz aşı ve kısırlaştırma hizmeti var; telefon etmeniz yeterli.


  • mahsus mahal  (17.02.17 15:20:58) 
Allah aşkına canınız için şu bedavaciliktan vazgeçin 200 lira Vet hekimler odasının ayarladığı ücretin oldukça altındadır bile. Örneğin İzmir Vet hekimlik odası alt sınır için 350 demiştir ve bunun bir kaç katı kadar yüksek ücret talep edilebilir. Hekim etmeyedebili bu tavsiye edilen uygulama fiyatıdır. Kimse 350 istedi diye tü kaka yapılmaz odası öyle diyor çünkü. Vazgeçmezseniz ne oluyor x biri vulvadan sternuma kadar yarıyor hayvanı peritondan alsana enfeksiyon sonra kendinize köpeğinize el sallıyorsunuz. Bu demek değil ki barınaklar tü kaka. Canlar hepimize dostlar işlerini yapıyorlar ancak seri üretim gibi zaten kısırlaştırma yapiyorlar. Daha az malzemeyle daha çok iş mantigiyla. Veterinerinize yaptırın gitsin. Yarın öbür gün hasta olduğunda veterineriniz size yardımcı olacak. Mesela iç enfeksiyon oldu barınağa değil ona gideceksiniz mecbur.


  • kedimbitmis  (17.02.17 17:24:06 ~ 17:30:17) 
animalistan'da aynur hanım'a götürebilirsiniz, yahya kaptan konak hastanesi civarında.

belediye önceden kısırlaştırıyordu biz çok sokak kedisi kısırlaştırdık ama sahipli kedileri yapmıyorlar artık.

hangisine götürüyorsunuz? mümkünse değiştirmeyin diyorum
  • mutlusismankedi2015  (17.02.17 23:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.