[]

Superonline vs ttnet

Arkadaşlar 1 senedir superonline kullanıyorum. Şu 10 günlük sürece kadar problem yaşadığım soylenemez. Ancak 10 gundur evimde 100 mbps download hakkkı bulunan internetimi neredeyse iş yerimde 5 mpbs ile donload ettiğim ttnet modemim ile aynı ölçüde kullanmaktayım. Biri fiber, biri en az boyutlarda hızı olan ttnet.

Ancak fibere girdiğimde surekli kopuyor, surekli oyunlarda ping sıkıntısı yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen konuyu geçişjen bir şekilde çözdüler. Hala hız yerlerde. Download hızı bazen 0.86, bazen 10 bazen 20 bazen 5 seviyelerinde.

Sizce superonline dan ttnete gecsem faydalı olur mu ?

Benzer problemler yaşayan varsa lütfen aydımlatsın ? Yaklaşık 80 lira kadar odeyip hiçbir hizmet alamıyorum :(

 
hacı geç türknete


  • westblack  (15.02.17 15:49:04) 
O nasıl bişey ? Hiç duymadım. Satbil olsun yeter başka bişey istemiyorum


  • czn  (15.02.17 16:03:25) 
Valla bir haftadır uğraşıyorum. İki kere guncellediler. Çözüm yok dün aradım ekranlarınsorunluymuş yardım edemidiler. Genel bir sorun yaşıyolar sanırım:(


  • czn  (15.02.17 16:21:00) 
Superonline'da aynı sorunu yaşadım, aylarca uğraştım çözülmedi sorun. Sonra teknik servisin evde yaptığı kontrolde fiber kablonun ucunun hasar gördüğü anlaşıldı, 5cm kadar kesildi kablo ve ucuna yeni jak çakıldı. Ortalama bir aydır inanılmaz derecede yüksek performans ile kullanabiliyorum interneti. Ayrıca servisten gelen eleman, modem şifresinin ve isminin değiştirilmesinin de çeşitli sorunlara yol açabildigini, orijinal al adı ve şifresi ile kullanmam durumunda verimin düşmeyeceğini söyledi. Pek mantıklı gelmedi ama gerçekten bu iki işlem sonrası tüm sorunlar çözüldü. Belki size de yardımcı olur, özellikle jak değişimini deneyin derim.


  • md11  (15.02.17 16:25:04) 
Düşündüm öyle bişey olabileceğini ama pek anlamadığım için kurcalamadım modemi. Deniycem akşam. teşekkür ederim. Google da yaptığım aramalar sonucu bir kaç şikayet daha gördüm aynı şekilde. Sanırım benzer problemler yaşanıyor genel olarak, çözümü pek bilinmiyor.


  • czn  (15.02.17 16:47:32) 
çare teledünya. tabi binaya kutu takmak problem değilse. hız-kalite çoh eyi. yatırım tavsiyesidir.


  • kuul  (15.02.17 18:23:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.