[]

Muhabbeti cinselleştirmek

Bir kızla tanıştınız. Barda ya da internette. Biraz sohbet ettiniz. Bir kez görüştünüz. Kız idare eder ama sevgili olmak isteyeceğiniz kadar ilginizi çekmedi. Seks olacaksa tamam, ama fazlasını istemiyorsunuz. Muhabbeti nasıl buna getirirsiniz?

Tinder'dan tanışıp buluştuğum kızlarla bile muhabbeti dostane bir şekilde sürdürüyorum. Yani bariz bir karşılıklı ilgi oluyor ama flörtöz bir muhabbet zor. Bir şeyler olacaksa da birkaç buluşma sonra, alkollü ortamda, baş başa kalırsak ve karşıdan sinyali alırsam harekete geçiyorum ancak. Dolayısıyla istediğim seks olsa bile bunu belli edemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

En son "bu aralar pek ilişki (sevgililik) yaşayacak dönemde değilim" kozunu oynadım ama derdimi anlatabildim mi emin değilim.

Ortak arkadaş grubu yok, ama ortak tanıdıklar var gibi düşünebilirsiniz. Yani sapık damgası yeme riskini minimize edersek iyi olur.

 
Insanin icinde olacak o. Seni anliyorum yani yapacak pek bir sey yok. Ilaci 2 duble cakmaktir olsa olsa.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.02.17 15:56:23) 
"ciddi ilişki düşünmüyorum, seninle vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum"a getirin muhabbeti işte. iş yapar, mesajı alır.


  • veritaslibertas  (13.02.17 15:59:17) 
Sözle değil de hareketle bunu göstereceksin. Daha yakın oturmaya, iltifat etmeye, elini beline atmaya falan izin veriyorsa esprilerle ortamı güzelleştirdikten sonra istersen bize gidelim diyebilirsin. Arada çekim olması lazım.


  • dissendium  (13.02.17 16:07:16) 
Dürüst ol, kalbini kırma kimsenin.

"Ben ciddi ilişki istemiyorum, takılmak-eğlenmek güzel ama fazlası olmaz" demekten zarar gelmez. Eğer karşındaki ciddi düşünüyorsa, mesajı aldı almadı derdin de olmaz yoluna bakarsın.

10 dk sevişecen diye milletin ahını alma durduk yere.
  • lcha  (13.02.17 16:22:55) 
türkiye şartlarında en iyisi yine sevgili ayağı ciddi düşünüyoruz ayağıdır anca öyle kızlar sevişir seninle vicdanları rahat eder kendilerini kullanılmış hissetmezler değerli hissedelerler. niyork manhattında yaşamıyoruz sonuçta.


  • kelepir  (13.02.17 17:19:37) 
abi kadınlar insan. bu piyeslere falan gerek yok, oturup konuşup da çözebilirsin.
bir şeyler söyleyip, lafı "iyisin hoşsun ama ben ciddi bir ilişki düşünmüyorum. bilgin olsun"a getireceksin. bu kadar basit.
kız bu duruma sıcak bakarsa olaylar gelişir, bakmazsa ikiniz de devam edersiniz.
kimse kimseye ciddi ilişki diye yanıp tutuşmadığı için sapık damgası da vurmaz.
  • naberabi  (13.02.17 17:27:48) 
senin bi şey söylemene gerek yok emin ol kadınların %99u tavrından beden dilindne senin ne hissettiğini zaten biliyor.

neden seks ile sonuçlanmıyor kısmı seni konuyu o noktaya getiremediğin için değil. karşındaki kız seninle sevişmek istemediği içindir. aksi halde en utangaç kız bile olsa
konuyu oraya getirecek yolu buluyor.
  • orpheus  (13.02.17 17:54:10) 
Burada kadınların ve erkeklerin verdiği cevaplara bakarak söylüyorum:
-En garanti,kestirme yol mağlesef hala sevgili ayağı.

  • turkuaz  (13.02.17 18:10:38) 
Bize gelsene film falan izleriz. Burada ki falan senin aradığın şey.


  • gozu acik sevisen yahudi  (13.02.17 19:40:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.