[]

GittiGidiyor Tarzı Bir C2C Sitesi

Arkadaşlar merhaba.!

GittiGidiyor Tarzı Bir C2C Sitesi kurmak istiyoruz. İlk etapta www.kmk.net.tr adresinden C2C sitesi hazırlatmayı düşünüyoruz. Sizce Bu tip bir siteyi, bu şekilde hazırlayan bir aracıdan hazırlatmak mı daha iyi bir çözüm olur ? Yoksa kodlama yapan birisinden talep etmek mi ?

Bu işlerden anlayan arkadaşlara ve tavsiye verebilecek herkesin fikirlerine ihtiyacım var.

 
sektörün içinde olmayıp sadece ilgi duyan biri olarak şahsi fikrim, sıfırdan yaptırmanız. bu tarz hazır paket script sunan firmalarla çalışmanız bir süre sonra sizi kısıtlar diye düşünüyorum. eğer büyür de farklı istekleriniz olursa firma izin vermeyebilir, dilediğiniz şeyleri yapamayabilirsiniz.
onun yerine başlangıç için free de olsa çok iyi sistemler olduklarını okuduğum ve düşündüğüm magento, open cart, presta shop gibi scriptlerle başlayıp, daha sonra script yazdırmayı düşünebilirsiniz. sektör büyük biliyorsunuz. büyük çabalar gerekli pastadan pay alabilmek için özellikle gg gibi büyük oyuncular varken. başlangıç için dediğim gibi free bir paketle girerseniz scripte vereceğiniz parayı reklama ayırırsınız. çünkü reklam olmazsa hiç bir şey olmaz.

  • veritaslibertas  (13.02.17 11:40:22) 
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ekip olarak bu kodlama, script işlerinden anlamıyoruz. kmk isimli siteden alıp hazırlattığımız site, pazarda gg gibi bir oyuncudan kısa vadede rol çalabilecek seviyeye geldiğinde, biz de paraya kıyıp daha orjinal bir site yazdırabiliriz diye düşünüyoruz.

Reklam için de bir bütçe ayıracağız ama bunun ne kadar olması gerektiğini tam kestiremiyoruz.

Etkili reklam kanalları olarak ilk etapta,

radyoları düşünüyoruz ve tabiki sosyal medya.

buralardaki reklamlandırmaların fiyatlandırmaları hakkında da bilgi toplayacağız ama burada bilgi sahibi olan birileri varsa, bu konu hakkında da yardımlarına talibiz :)
  • secoone  (13.02.17 11:45:06) 
adwords'e mutlaka bütçe ayırın. radyo bu iş için nasıl bir reklam kanalı olur bilemiyorum ama..


  • veritaslibertas  (13.02.17 11:49:27) 
İnsanlar işte ve trafikte mutlaka radyo dinliyor. Radyo reklamını bu sebeple düşündük. En azından sitenin adının bilinmesi adına, radyo etkili olur diye.

VE evet Google Adwords.
  • secoone  (13.02.17 11:54:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.