[]

kamu çalışanına hakaretten ötürü ifadeye çağrılma

Selamlar duyuru ahalisi,

Bir arkadaşım kamu görevlisine hakaretten dolayı ifadeye çağrılmış. Büyük ihtimalle başbakan/cumhurbaşkanına hakaret muhabbeti. Pazartesi ifadeye gidecek. Ne desin, ne yapsın da yırtsın?

Şimdiden teşekkürler.

 
"kuzenim, oğlum, kızım, sevgilim yazmış"


  • hayde bre  (12.02.17 01:05:55) 
eylem hangi mecrada gerçekleşmiş? türkiye ile veri paylaşmayan bir siteyse hesabın kendine ait olduğunu reddetsin. wifisinin hacklendiğini iddia etsin. virüs girmiş desin. montaj desin.


  • FeykIM  (12.02.17 01:09:12) 
dogruyu söylesin. (mümkünse) uzlaşma istesin.


  • 1adam  (12.02.17 01:20:08) 
Doğruyu söylemesin tabii ki de. Kafayı mı yediniz ne doğrusu şöyle bir ortamda?

hayde bre +1
  • ikcı  (12.02.17 01:25:49) 
Sonuna kadar inkar etsin. Degmez.


  • rusyalı kozmonot  (12.02.17 01:35:25) 
doğruyu söylesin, onur monur muhabbetleri yapanlar kesin akp'lidir. reislerine bok kondurmazlar onurlu ol diye geçinirler. sonuna kadar yalan at.


  • masa penisi  (12.02.17 01:38:03 ~ 01:38:57) 
wifi hacklenmiş iyi bir bahane


  • Big bada bum bum  (12.02.17 02:02:10 ~ 03:26:45) 
doğruyu söylesin, öyle klavye delikanlılığı yapmak neymiş görsün gününü.

bunu deseler daha samimi olacaklar, girdikleri hallere bak alksdşas.

kavas dedim desin, emsal karar var nasıl olsa.
  • baba jo  (12.02.17 02:07:09) 
biraz dürüst olun. kesinlikle bir tarafa yakınliğımla, uzakliğimla ilgisi yok bu söylediğimin. daha önce de kisiler arası adli çekisme gibi durumlarda buna benzer seyler yazdım. hatta gelip burada sarhoş birine hakaret ederek duyuru açana da yaptiginin yanlisliğiyla cevap verdim. ne oldu şimdi ? o kişilerle kan bağım mı vardi da yazdım bunları?
bunları görmüyor musunuz hiç? ( o sırada yegeniniz / kardesiniz mi duyuruda takılıyordu? (!)
yalan söylemek (kıvırmak) bu kadar güzelse (akpli olmayan) bir birinize karşı da yalan söylemeyeceginizin garantisi ne? her görüşe açıksınız degil mi? hümanist.. özgürlükçü..
ekşi duyuru, belli bir kesimi içinde barindirmiyorsa, sadece onlara hitap etmiyorsa bırakında bir zahmet bir şeylere cevap verelim.
doğruyu söylesin, sözünden bile rahatsızlık duyuluyorsa halinizi artık kendiniz düşünün.

sorsan muhaliftir, temelde ise pragmatist (ve belki makyevelist..)
  • 1adam  (12.02.17 07:44:31) 
Adil yargilanacagin yerde durust ifade verirsin, tek tarafli durustluk olmaz.


  • stavro  (12.02.17 11:21:54) 
aahhahaha dürüstlükten bahseden var lan hala! bunlar ya saflar ya kefenli, uyma sakın.

----- spoiler -----

3 yıl önce süprem liderimize hakaret ettiği için göz altına alınan ve iddianamesinin hazırlanmasını çorum kapalı cezaevinde bekleyen kominiz ateyiz afedersin ermeni duseyazar, koğuşunda kendi kafasını keserek intihar etmiş halde bulundu, hain ailesi sürüldükleri almanya'dan cenazeyi alabilmek için başvuruda bulunsa da cesedi kimsesizler mezarlığına defnedilmek üzere el arabasına yüklendi.

----- spoiler -----
  • azizakin  (12.02.17 13:05:40) 
Onur haysiyet diyenlere şöyle bir haysiyet örneği bırakayım:
mobile.twitter.com

Siz de bu katil abisinin tavrıyla yaklaşın olaya bence.
  • kargn  (12.02.17 14:10:59) 
''benim sosyal medya hesabım yok, kim yazmış bilmiyorum yazanı da dava edeceğim, ben sayın kamu görevlisine asla hakaret etmem, devletimi milletimi seviyorum'' diyeceksin. ne dürüstlüğü şaka mısınız lan.


  • jangbogo  (12.02.17 14:23:32) 
burada dürüst olmak istemeyen ve bu konuda direnen ancak basina benzer olaylar geldiginde magdur rolünü çok iyi oynayacaktır. mahkemede çatır çatır hakkını arayacaktır. tazminat isteyecektir. adalete güvenecektir.

dünyanin hepsi yalancı olsa, doğruluğu degersiz yapmaz.
insan neyi arıyorsa zaten Odur.
  • 1adam  (12.02.17 17:24:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.