[]

Aliexpress urun gelmeyince ucreti geri aldim ama hemen ardindan urun geldi

Galiba 3 ay bekledim. Iki kere sureyi uzattirdim. Kontrol edince gelis ulkesinden cikis bile yapmamis gorunuyordu ben de once saticiya yazip sonra dispute actim. Geri odeme gerceklesti ama simdi urun geldi:/ Bu durumda ne yapiliyor? Tesekkurler.




 
Kullan ürünü. Ben erteleme bile yapmıyorum, orada bir süre var abi ister Ptt ister onların hatası beni bağlamaz. O zaman oraya 45 gün yerine 60 yetmiyorsa 120 yazacak.


  • gozu acik sevisen yahudi  (08.02.17 00:01:37) 
yanlis hatirlamiyorsam bu durumda saticiyla iletisime gecilip bir tane daha urun siparis ediliyor sonra gelmis gibi onaylaniyor oyle.


  • eksimtrak  (08.02.17 00:04:03) 
Iade edicem diyorsan saticiyla konus. Ayni ürünü tekrar al. Sonra onayla geldi diye. Eleman da yollamayiversin.


  • jackyr  (08.02.17 00:04:16) 
eksimtrak +1


  • cedex  (08.02.17 00:09:31) 
Hak yemek sorun değilse yiyin gitsin, yoksa mutlaka ödemesini yapın karşı tarafın mesaj atarak. Yardımcı olur onlar detaylı bir şekilde.


  • England  (08.02.17 00:48:30) 
Söz konusu parayı bir yere bağışla gitsin.


  • babilbaligi  (08.02.17 09:54:29) 
@babilbaligi Niye bağışlıyor abi bir ürün/hizmet aldığımızda onun karşılığını bir başkasına mı veriyoruz?

Diğer arkadaşların söylediği gibi satıcıya mesaj at, bir şekilde orta yolu bulursunuz. En kötü ucuz bir ürünse falan o söyler boşver abim/ablam bu da benden olsun diye.
  • chicha  (08.02.17 10:05:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.