[]

Türkiye'nin en güzel denizi neresi?

Merhabalar,

Bu yaz için yurtiçinde tatile gitmek istiyoruz. Fakat tatil yöreleri konusunda biraz bilgisizim. deniz bizim için çok önemli. Geçen sene ölüdenize yarım pansiyon bir otele gitmiştik ama belcekız plajını pek beğenmemiştim. deniz ufak çakıl taşları olduğu için su bembeyaz beyaz bir şekil almıştı. Fakat tekne turları muazzamdı.

Bu sene için:
-Herşey dahil oteller bulunan
-Antalya ya da Ege kıyılarında
-Turkuazımsı denizi olan bir belde arıyorum.

Bildiğiniz yerleri paylaşırsanız sevinirim.

 
ölüdenize çok yakın ama ölüdeniz den çok daha güzel bir yer
(bkz: adrasan)
iğneada denmiş ama iğneada leş bi yer.
bi kez gittim daha da gitmem
  • rentts  (04.02.17 21:17:38 ~ 21:18:40) 
palamutbuku datca denizi cok guzel
ama cakil sevmiyorsan kumsali cakil.

iztuzu tam olarak sari kum ama orada konaklama yok, denizi guzel

bozcaada denizi de guzeldir. ama buz gibi suyu
  • exlibris  (04.02.17 21:35:34) 
Izmirin butun tatil beldeleri , bodrum, marmaris, iztuzu, kuşadası, ayvalıkta denize girdim. Guneyde girmedim oralari bilemiyorum. Plajdan plaja da degisir tabi ama iclerinde en berrak deniz ve bol kumlu taşsız plajlar çeşmededir benim gozumde.


  • aquarium  (04.02.17 21:52:58) 
Kas/cesme/marmaris koylari cok guzel bence


  • kassiopeia  (04.02.17 23:09:25) 
adrasan tabi ki

ölüdenizi geç, bir olayı kalmadı artık.

kuşadasını da salla, datça gene olabilir güzeldir. haytbükü falan. iğneada çöp, sakın gitmek gibi bir hata yapma.

herşey dahil yok ama adrasanda, herşey dahil olup denizi güzel olan yer azdır. hani deniz konusunda hassanız tabi, yoksa bodrumda isis otel var (adı tam bir talihsizlik), kumsal yok, atlamalı giriliyor denize ve güzel sayılır.
  • liriamer  (04.02.17 23:30:06) 
Otel yok ama deniz muhtesem, canakkale-erikli


  • elbar  (05.02.17 05:31:07) 
Seni cesme paklar. Her cesit plaj var. Oteller all inclusive. Gezelim dersen etrafta alternatif cok. Dikkatli yer icersen kaziklanmadan masadan kalkabilirsin. Pasaport varsa sakiz yarim saat. Sabah git aksm gel.


  • thewizardofearthsea  (05.02.17 15:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.