[]

Google reklamları hk

arkadaşlar selam çıldırmak üzereyim.

bir süredir alışveriş reklamı veriyordum.
ürünlerim: nişan tepsisi.

nişan tepsisi vb. kelimelerle arandığında, benim ürünlerim en tepedeki alışveriş reklamlarında mutlaka çıkıyordu. hatta iyi bir bütçe verdiğim için oradaki 10-15 ürünün tamamına yakını benimkilerdi.

ama bir anda artık o kelimelerde çıkamamaya başladım.
bütçem bile harcanmıyor. nişan tepsisi kelimesinde 1 ürünüm bile yer almıyor.


kütük nişan tepsisi yazıldığında yine tüm ürünler bana ait, ama nişan kelimesi yazıldığında bir eşleşme bile yok.
param çöpe gidiyor resmen.

3 aydır böyle reklam veriyorum.
çok tık alıyorum ve satış yapıyorum. bilgilerimde hile hurda yok, sitemin içeriği tamamen uyumlu, ürünlerim tamamen uyumlu.

ama google artık beni bu anahtar kelimede göstermiyor.
delirmenin eşiğien geldim.

ne yapma mgerekiyor yardımcı olur musunuz?

deneme için TBM'yi 5tl yaptım, bütçemi günlük 200tl ye çıkardım.
yine de nişan tepsisi aramasında çıkmıyorum. ağlamak üzereyim artık.

 
reklamınız durdurulmuş olabilir mi? reklamınızın sonlandırılma gününü belirlemiş miydiniz? belki o süre dolmuştur?
444 5671
google adwords'ü arayın ücretsiz destek veriyorlar. bir yerlerde bir hata olmuş olmalı. anlatın durumunuzu incelerler çok yardımcı oluyorlar.
  • veritaslibertas  (02.02.17 10:57:26 ~ 11:00:08) 
Burada zaman kaybetmeyin bence. Telefonla arayıp destek alın. Sonucu bizimle paylaşırsanız ayrıca sevinirim.


  • teknikekip  (02.02.17 12:57:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.