[]

1200-1300 liralık telefon tavsiyesi

Bu fiyatlarda bi telefon bakıyorum. xiaomi mi 5 baktım ama işlemcisi çok ısınıyor diyorlar.
Oyun falan oynanmayacak. Kamerası iyi olsun, hızlı olsun, donma takılma vs. olmasın yeterli. Standart uygulamalar kullanılacak..
SAR değeri düşük olmalı ayrıca.
Tabi bir de destek konusunda iyi olsun. Güncelleme vs. alsın..
Şimdiden teşekkürler

 
Iphone 5S.


  • pangea  (02.02.17 12:25:29) 
mi5 kullanıyorum. sizin gibi oyun oynamıyorum. hiç ısındığını görmedim.

gün içerisinde 100 e yakın çağrı alıyorum, kamerası ile pdf evraklarını çekip 20-30 mail atıyor alıyor cevaplıyorum.

sosyal ağlar 1-2 saat toplam vaktimi alıyordur. akşam 11 civarında %20 dolayında şarjım kalıyor. 5s cihazdan buna geçtim dünya varmış.

bu arada çift hat ile bu süreler. tek hat olsa daha çok şarjım kalır muhtemelen.

ısınıyor diyenler dakikalarca oyun oynayan kullanıcılardır.

sar değerleri baya bir gündem oldu. diğer telefonlar ile aynı internetten karşılaştırırsınız.
  • feedback1  (02.02.17 16:49:48) 
gm 5 plus


  • kaya1453  (02.02.17 17:08:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.