[]

hepsiburada

bu "süper hızlı" ürünlerin geç yollanması konusunda rekorunuz ne? dün sabah aldım aynı gün kargo diyordu, bugün de süper hızlı sözde ama yollanan yok. iptal tuşuna basıyorum hata oluştu diyor. müş. hiz.lerine yazıyorum çek veriyorlar.

arafta kaldı sipariş, ne yollanıyor ne iptal edilebiliyor da müşteri hizmetlerine çemkirmeden son bir kez sorayım dedim rekorunuz ne diye? 3-4 günse "süper hızlı" beklemeyeyim.

danke.

 
soruna cevap değil belki ama hepsiburadayı çok kullanmam. pazar akşamı (22:30 civarı) 4 parça ürün aldım.

2 parçası ptesi 09:30 da
1 parçası ptesi 18:30 da
1 parçası çarşamba (bugün yani) 11:30 civarında teslim edildi.
  • prezarlatif  (01.02.17 18:37:42) 
Bana maksimumu 3-4 günde gelmek üzere parça parça ulaşmıştı geçen


  • jamalbsf  (01.02.17 18:38:57) 
7 gün gecikmeli yollamışlardı.


  • yemrem  (01.02.17 19:31:12) 
cuma gunu siparis verdim, bugun kargo subesine gidip zorla aldim. bulamadilar kargoyu. bugun aras kargonun 2 ayri subesinden 3 farkli paketi gidip kendim aldim yapcaklari ise ..... aras kargo yurtici kargodan betermis.


  • jack n brooks  (01.02.17 21:20:35) 
1.5 yil filan once bir kere kullandim aksaminda (alakasiz bir saat, 9 muydu 10 muydu) bir amca getirdi. sonradan sapittilar anlasilan :)


  • disq  (02.02.17 11:06:45) 
ben herhangi bir sorun yaşamadım hepsiburada'dan verdiğim siparişlerde şu ana kadar.
maks: 2 günde ulaşmıştı siparişlerim.

  • pangea  (02.02.17 12:37:03) 
inatla hepsiburada.com'dan alışveriş yapıp sonra ağlayanlara çok gülüyorum :D


  • naharir  (02.02.17 15:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.