[]

köle olmak isteyen erkek?

Merhaba. Facebookta açtığım bir post üzerine (postta bir yerin fotoğrafını istemiştim kim uygunsa/yakınsa yollasın diyerek) birisi bana bir mesaj attı ay tabi baş üstüne vs. diyerek, 3-5 mesaj sonra bu "başka emriniz var mı" ya dönüştü ben başta hani şakasına falan diye düşündüm- kaldı ki "ay zahmet olacak" "çok teşekkür ederim ya" falan tadında konuşuyorum ama sonra "hizmetçi konumunda olmak hoşuma gidiyor bırakın sizin finansal köleniz olayım" gibi bir laf etti. Şimdi ben domine etmeyi seven bir kadın değilim hiçbir şekilde bundan cinsel haz almıyorum, domine edilmeyi seven birisiyim aksine. Başta "deli glb neyse bana fotoyu atsın bb derim" gibi düşünürken şu an düşüncem "karşılıksız bir şekilde bir şeyler satın almak isteyen birisi var ve teknik olarak bundan rahatsız olmayıp aksine zevk alacak neden hayır diyeyim mal mıyım?" a dönüştü.

Kendisinin fantezisi olduğunun farkındayım, eğer kabul edersem bu onu mutlu edecek ama sizce "etik" midir bir insanı bu şekilde "kullanmak" ? Üstelik erkek arkadaşım da var kendisine anlattım "ben olsam üstüne atlardım teklifin eğer senden bir şey istemiyorsa" dedi. Biz mi iğrenciz?
Siz olsanız ne yapardınız?

 
enteresan bir soru olmuş. şimdi karşıdaki kişi bundan cinsel haz alıyor. fakat bu durumdan sizin de cinsel haz almanızı bekliyor. çünkü aradığı şey bunu bir iş olarak yapan değil böyle düşünen biri. siz böyle düşünmediğiniz halde böyleymiş gibi davranarak belki somut olarak ona istediğini vereceksiniz. fakat temelde rol yapmış ve kişiyi kandırmış olacaksınız. ne bileyim, konuyu değiştirince daha açık olur belki. etik ayrı bir mesele çünkü. konuyu değiştirdiğinizde eylemin anlayışının değişmemesi gerekiyor bence.

neyse benim fikrim bence kimseyi kandırmayın, hele ki böyle bir konuda.
  • windowsguvenlikduvari  (01.02.17 18:19:59 ~ 18:20:38) 
hiç bulaşma bence sonuçta bunlar cinsel fantaziler.
ona bakarsan telefonla seks'in de görünür bir zararı yok. o da mı normal?

  • supermatik  (01.02.17 18:20:11) 
genişlik level 99999


  • brakgn  (01.02.17 18:24:49) 
@windowsguvenlikduvari evet iş olarak yapan birisini hayal etmiyor ama lap diye tanımadığı bir insana kölelik teklif edip karşısındaki kadının "dominatrix" (başka bir adı vardı bunun ama hatırlayamıyorum) olduğunu varsaydı. zaten bu tarz bir fantezim olsaydı muhtemelen daha çok rahatsız olurdum ama şu aşamada bir şey hissetmiyorum.

@supermatik ama orada benim bir katkım var "x yapıyormuşum pipinle ooo kukum z olmuş" diyorum, fotoğraf atıyorum vs. daha aktifim özetle. Burada sanırım tek yapmam gereken "bana x yap şimdi z al hadi bakalım" gibi bir şey. Ve evet cinsel fantezi fakat benim fantezim olmadığı ve evimde güvende olduğum için korkutmuyor sanırım
  • dedi ayca  (01.02.17 18:26:58) 
erkek arkadasin icine sindirebiliyorsa sogusleyin valla, finansal kole dedigin adamlar beyin yerine armut falan tasiyor cunku. hayir ben de kole olmak isteyen bi herifim hatta cok guclu bir istek bu ama "finansal kolelik" dedikleri sey tamamen sacmalik. hatta bence bir cesit suistimal. bunu yapan adamin aklindan zoru vardir cunku bence. karsilikli anlasmaya dayali bi cesit iliski olsa neyse de finansal kole demek butun parani baskasina vermek demek.

dedigim gibi mideniz kaldiracaksa sogusleyin ama sonra basiniza bela olabilir, malum tahmin edebilecegin gibi cok normal calismiyor kafasi hehe
  • der meister  (01.02.17 18:27:00) 
@krem peynir hayat kadınlığını aşağılayıcı bir meslek olarak görmüyorum, soruyu bu kadar basite indirgersek evet söylediğiniz gibi oluyor fakat ben işin cinsel fantezi kısmını da anlamıyorum. birisine 500 liralık uçak bileti satın almak nasıl bir mastürbasyon malzemesi?


  • dedi ayca  (01.02.17 18:29:37) 
Etik mi, etik anlayisiniza gore degisir. Siz olsaniz ne yapardiniz, Ciddiye almaz, bu tip bir diyalog icine bile kendimi sokmazdim. İgrenç miyiz, evet bence igrencsiniz.


  • aquarium  (01.02.17 18:45:20) 
@dedi ayca

fakat soruyu eviriyorsunuz başka yerlere. birinin cinsel fantezilerinin kaynağı değil ki burada sorun. birisine 500 liralık uçak bileti almanın yarattığı etkiyi sorgulamak, cinsel olarak at gözlüğü takmak olmuyor mu? der meister'demiş ki, finansal köle olmak isteyen kişiler beyin yerine armut taşıyor. neden, sırf birine bir şeyler alarak, haz duyduğu için mi? Bu sadece fiziksel haz üzerine kurulu olan ilişkilerle açıklanabilecek bir şey değil. bir ilişkiyi sadece fiziksel olarak düşündüğünüz sürece yanılırsınız. bunun el ele tutuşmaktan farkı nedir ki mesela. ne bileyim, sevdiğiniz birinin elini tuttuğunuzda heyecanlanırken, zorla biri elinizi tuttuğunuzda hiçbir şey hissetmezsiniz. yani sadece fiziksel tanımlamalar yapmanın doğru olmadığını anlatmak için söylüyorum. finansal olarak hizmet etmek ile ne bileyim şu kostümü giy demek arasında ben bir fark göremedim uzaktan baktığım zaman.

ek olarak insanlar her şeyi birbirinden lap diye istiyor, eğer buna indirgerseniz. krem peynir bunu bir satın alma meselesine indirgediğinde kızmışsınız. hemen peşine siz de farklı bir alana indirgemişsiniz mevzuyu. biriyle ilk tanıştığınızda, sizi kahve içmeye davet ettiğinde de bu istek lap diye oluyor. tabii sosyal medya bu "lapların" şiddetini etkiliyor. sizi yolda görse bunu söyleyemez ama arkasına saklandığı kimlik, içindekini daha direkt olarak söylemesine yardımcı oluyor.

tekrar söylüyorum, sizin çıkar için yapmayı düşündüğünüzü haz için yapan kimseler, buna; oh uçak biletini de bedavaya getirdim şeklinde bakıyor olamazlar. bu durumdan bir haz alıyor olmalılar. fantezi böyle bir şey çünkü. kişi de bu rolden keyif alıyor olmalı ki bunu yapsın. bunu en iyi, ben de böyleyim diyen anlamalıydı ama o bile anlayamamış örnekte görüldüğü gibi.
  • windowsguvenlikduvari  (01.02.17 18:46:56 ~ 18:50:26) 
İlişkiniz buradan aydaho'ya kadar yol olur gibi, e genişlik karşılıklı olunca sorun yok zaten, soru manasız geldi.


  • dirtysecretsofduyuru  (01.02.17 18:47:20) 
@windowsguvenlikduvari ben o şekilde düşünmüyorum yani bu durumu acınası, beyin yerine armut var kafasında vs. şeklinde görmüyorum. her ne kadar bana tuhaf gelse de başka fetişlere nasıl "neden" diyemiyorsam buna da demiyorum. ama kafamın basmadığı bir gerçek. ilişkiyi fiziksel olarak düşünmüyorum ama kendisiyle hiçbir zaman da sanal seks yapmayacağım? kendimden herhangi bir parçayı ona sunmayacağım ve bu benim sınırım oluyor sanırım. duyuruyu açtıktan sonra küçük çapta bir araştırma yaptım, finansoyunu.blogspot.com bu tarz bir blog buldum. bunu bu şekilde yapan çok fazla insan varmış ama bu bana cinsel bir istek ya da "ohhh bugün sahibem için 150 lira harcadım gidip mastürbasyon yapayım şimdi" gibi gelmedi. ya da uzak olduğum bir fantezi olduğu için anlamakta cidden güçlük çekiyorum. kendimden fiziksel olarak ödün vermedikçe (ahlaken ödün verdiğimi söyleyecekler olacaktır) bunu cinsel malzeme olmak gibi de görmüyorum mesela.


  • dedi ayca  (01.02.17 19:26:39) 
@dirtysecretsofduyuru "geniş miyiz ya da ilişkimizle ilgili yorum yapar mısınız" demedim. buradaki esas soru işin ahlaki boyutu, karşıdaki insanla ilgili sorular. erkek arkadaşımı belirtmemin nedeni de, başka bir insana karşı sorumlu olduğumun bilinmesini istemem


  • dedi ayca  (01.02.17 19:28:05) 
E işinize gelen kısmı alırsanız yorumum manasız hale gelir ayça hanım, işin ahlaki boyutu mu kalmış allasen? sevgilin "yerinde olsam benden bir şey istemediği sürece sömürürdüm" demesi, sizin teklife "sıcak" bakmanız, bence olmuş bu iş, hayırlı olsun.


  • dirtysecretsofduyuru  (01.02.17 19:32:03) 
Doğru değil, uzak durun.


  • karacigerim vur kadehlere  (01.02.17 19:32:45) 
victory sigara var leydim, fişekliyim 2 dal?


sapıklık level 10 felan...
  • anonymice  (01.02.17 19:35:33) 
erkek arkadaşın godoğluğa giriş 101 dersi vermiş. senin hakkında ise yorum yapamadım.


  • elorelia  (01.02.17 19:40:13) 
Kızıyorsunuz ama siz burada gerçekten işin ahlaki boyutunu mu soruyorsunuz emin değilim. Şöyle anlatayım. Siz normalde istemediğiniz ve haz duymadığınız bir cinsel eylemi, para kazanmak adına yaptığınızda bu bence karşıdaki kişiyi kandırmak oluyor. Olayın özü bana göre bu. Genişlik gibi var olmayan kavramlar bence konunun herhangi bir tarafında bulunmuyor.

Ayrıca durumu sürekli somutlaştırmaya çabanız var sanırım. Cinsel haz almak için bir şeyleri masturbasyon malzemesi yapmak gerekmiyor.

Ben de konuya uzak biriyim fakat karşıdakini anlayabildiğimi düşünüyorum. Olayı anlamak için hele ki böyle bir açıdan duruma yakın olmaya gerek yok.

Bunlara ek olarak bir eylem parasal çıkar için yapılıyorsa, eylemin gerçekleşmesindeki tek etken paraysa; orada sınırlardan bahsetmek pek mümkün degil. Sınırsız kaynak ve doğru teklifle birlikte denklem sonsuza gidecektir.

Hatta şöyle. X= finansal fayda için, Limit özne hazza giderken f(x)=∞
  • windowsguvenlikduvari  (01.02.17 19:56:04) 
adam ereksiyon olacak. Belki de yeri gelecek seni sikmek isteyecek. Ha bunlara okey diyorsan kabul et.


  • empedokles  (01.02.17 19:59:05) 
@ayça, ben etiktir, dogrudur gibi olaylara girmeden sadece şunu diycem, eğer bu işe gireceksen bilindik yardım kuruluşlarına yüklü bir bağış yaptırtırsan çok mutlu olurum.


  • makarnavodka  (01.02.17 20:11:47) 
@makarnavodka barınak/mama tarzı şeyler düşündüm ben de


  • dedi ayca  (01.02.17 20:15:09) 
İğrençsiniz.


  • devilred  (01.02.17 20:24:15) 
dogru mu anlamisin bi teyit edin.ben diyorum ki sana surdan x alayim sende bunun karsilignda memelerin resmini gonder mi oluyor bu?


  • duptıs  (01.02.17 20:26:03) 
@duptıs hayır "sana x alayım sen de bana köpek de beni aşağıla başka bir şey istemiyorum" şeklinde


  • dedi ayca  (01.02.17 20:39:54) 
Ya bende burdan super turkish amateur serisi cikar diye ne sevindiydim ama olsun bu da supermis.tarife var mi mesela bi de kdv dahil mi?


  • duptıs  (01.02.17 20:47:40) 
senden bir şey istemeyeceğine inanacak kadar saf mısın?


  • pinkpeony  (01.02.17 20:55:53) 
Bir "ben bu adamın parasını yiyeceğim ama aslında doğru olmadığını biliyorum bunun, hadi içimi rahatlatın" duyurusu daha.


  • devilred  (01.02.17 21:04:39 ~ 21:06:16) 
Allahım hasta mısınız ya biri de mama aldır demiş, manyak mısınız ya aynısını sen de düşünmüşsün bi de. İnanamıyorum böyle bi şeyi ciddi şekilde düşünmene bile. Erkek arkadaşına da yorum yapmıyorum, ben olsam o adamı engellerdim, erkek arkadaşımı da bu adam ne kadar seviyesiz, beni hiç önemsemiyor diye terkederdim. Ama sen kafaya koymuşsun git yap.


  • ekaterina  (01.02.17 21:23:24) 
Muhasebeci gözüyle bakarsak, bütün ilişkiler çıkar üstüne kuruludur. Bütün roller riya ve üçkağıt barındırır. Seninki epey avantajlı bir rol sadece. Erkek arkadaşın kısmıyla ilgili bir fikrim yok.


  • kargn  (01.02.17 21:29:35) 
Bu dünyaya yabancı olduğun için bu dinamiği yönetemeyeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla adam teslimiyetçi gibi görünürken aslında yavaş yavaş kendi istediklerini yaptırmaya çalışacak.

Gerçek Findom'lar, hiç buluşmadığı bir adamın bile tonlarca parasını alabilirler. Ama bunu o adama hissettirmen gerekir. Bu algı işi. Hissetmiyorsa o parayı sana verecek kadar enayi değil o kölelerin hiçbiri. Hiçbir şey istemese çıplak fotoğraf isteyecek. En basiti bu.

Şu belgeseli izlemeni öneririm: www.youtube.com
  • yirmisantim  (01.02.17 22:01:59) 
@sour+1 birincisi bu adama nasıl güvenebiliyorsunuz? pragmatist açıdan karlı ve risksiz gözükebilir ama işler öyle ilerlemeyebilir, adamın başka talepleri olabilir, daha sonra çıplka resim-video talep edebilir, para karşılığı birlikte olmak bile isteyebilir.
@krem peynir de+1 ayrıca.
erkek arkadaşınız içinse bir erkek olarak anlattığınız şeyler çerçevesinde olumlu bir yorum yapamayacağım, yadırgadım doğrusu.
  • limoncello  (01.02.17 22:06:18) 
"karşılıksız bir şekilde bir şeyler satın almak isteyen birisi var ve teknik olarak bundan rahatsız olmayıp aksine zevk alacak neden hayır diyeyim mal mıyım?" cumlesine "bana"yi ekleyemiyorsunuz, ama bu soruyu sorabiliyorsunuz.

bu kadar saflik ya da bu kadar neyse ne, fazla...

ikinizden de cacik olmaz.
  • e haliyle  (01.02.17 22:49:10) 
@e haliyle cümlenin neresine "bana" ekleyeceğim ki zaten gizli özne o şekilde. ikinci olarak da saflık olan şey ne ya da şöyle sorayım, nasıl bir şey var da ben saflık ya da bilmiyorum aptallık mı kastettiğiniz şey ona sahip olduğum için göremiyorum?


  • dedi ayca  (01.02.17 22:56:26) 
adamla ilgili yorum yapmayacağım fakat erkek arkadaşından kısa süre sonra ayrılacaksın. çünkü onun seni sahiplenmeyen, gevşek bir erkek olduğu mesajını aldın. hayırlı işler.

not: en son bunu dediğim kişi bana hasiktir çektikten 6 ay sonra "kocasından" boşandı. şu anda beni arayamıyor bile.
  • işimdeyim gücümdeyim  (01.02.17 23:07:24) 
troll.

fazla yazmayınki uplamasın.
  • anonymice  (01.02.17 23:10:36) 
bu şekilde tecavüze uğrayan kim bilir kaç kişi var. bir takım maddi isteklerinizi yerine getirerek sizi avcunun içine alıp daha sonra bir şekilde sizi bulacak. üstelik bu şekilde tecavüze uğrayanların kahir ekseriyeti suç duyurusunda bile bulunamıyordur. zira, herife verdiği maddi zarar kalem kalem savcılık tarafından ortaya çıkarılacaktır. zaten facebook hesabından bahsediyorsunuz. yani bu herif sizin gerçek kimliğinizi biliyor ve bu tür psikopatlar sizi her şekilde bulur. birgün ansızın karşınıza çıkacak ve size verdiği bu tedirginlikten de zevk alacaktır.

son olarak, para için internet üzerinden soyunma şovu yapanlarla sizin aranızda herhangi bir fark göremiyorum. neticede sizde mastürbasyona malzeme oluyorsunuz. ve bu sapıklaşma, bu yabancılaşma, kişiliğinizde mutlaka bir takım kokuşmuşlukların vuku bulmasını beraberinde getirecektir.
  • sfteses  (01.02.17 23:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.