[]

hain enpara

Bir süre önce enparadaki ufak birikimimle ben de furyaya uyarak dolar aldim..fakat ne büyük hata yapmışım.adamlarda sacma bir makas aralığı var.dolar alis 3.90 satis 3.76 yi görünce iyice tepem atti ve atarli giderli bi sikayet maili dösedim ve adamlardan gelen cevap cok da fifi tarzinda biseydi..neyse ben simdi hesabimdaki parayi direkt dolar olarak cekip hesabimi kapatabiliyor muyum?bir de enpara muadili ama enpara gibi hainlikler yapmayan bir int.bankaciligi arayisindayim.önerisi olan? Simdiden tesekkurler




 
Mesai saatinde mi gordunuz o makasi? Simdi baktim 3,784 3,773 gorunuyo bende.

Cepteteb var sanirim insanlarin beğendiği.
  • stereoseyfi  (01.02.17 13:47:05) 
saat kaç gibi yaptın işlem piyasa kapalı saatte yaptıysan tüm bankalar aynısını yapıyor piyasa açılınca normale dönüyor.

Ha en para hep öyle ise onlarla demek ki döviz işlemi yapılmaz.

enparadan başla int bankacılığı bilmiyorum
sanırım bir ara ing o işe girmişti ama emin değilim.
  • basond  (01.02.17 13:48:05) 
Mobildeyim editleyemedim. Internetten yakinlarinizda doviz veren atmleri arastirip dolar cekebilirsiniz, yoksa subeden cekersiniz.


  • stereoseyfi  (01.02.17 13:48:52) 
o kadar makas olmuyor ya. 17:45'ten sonra bakmış olmayasınız?
enparada dolar çekmenin kesintisi var diye biliyorum buarada. ücretsiz değil yani tl hesabında olduğu gibi.

  • veritaslibertas  (01.02.17 13:49:46) 
Mesai bitiminde bakmis olabilirim tam hatirlamiyorum.ama ne zaman baksam ciddi bi fark var..bu kadar makas araligi sacma yani. @stereoseyfi tesekkurler atmden cekebildigimizi bilmiyodum


  • astrid  (01.02.17 13:54:17) 
Döviz veren ATM lerden paranı dolar olarak çekebilirsin. İkinci soruya gelince; Volalitenin yüksek olduğu zamanlarda makası açmayan, 'Yeter ki müşterim kazansın, ben zarar etmişim çok mu' diyen, kar amacı gütmeyen, bankacılığı hobi için yapan, banka kılığına girmiş bir hayır kuruluşu henüz icat edilmediği için arzuladığınız türde bir banka henüz yok.


  • oguz altun  (01.02.17 14:01:34) 
halen daha piyasalar kapalıyken döviz alım satım makasının BÜTÜN bankalarca açıldığını bilmeyip atarlanan var.

normal mesai saatleri içerisinde enpara en düşük makası olanlardan biri.
  • biergarten  (01.02.17 14:15:14) 
@biergarten bu dedigin dolar düşüşteyken oluyor bir tek..dolarin 3.85in üstüne cikmasiyla hem aptalca bi makas araligi hem de sistemin geçici olarak hata vermesi bir tesadüf mü acaba herseyi cok iyi bilen arkadas


  • astrid  (01.02.17 14:22:37) 
doların ani dalgalanmalarında diğer bankalarda aynı şekilde makası açıyor herşeyi bilmeyen arkadaş.

he ama sistemin kilitlenme mevzusu ayrı bir olay ona birşey diyemem. bu arada olay enparayı savunmak değil diğer bankalarla aynı olan hareketlerde boş yere kötüleme yapılması saçma.
  • biergarten  (01.02.17 14:32:30) 
Forum değil de tfx'e bakın. Forex'te gaza gelip kaldıraç sistemine girersiniz sonra paranız pul olur. Ben enparadan tfx'e geçtim 10 gün önce.


  • isott  (01.02.17 16:51:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.