[]

atm para vermedi

geçen hafta atm'den 3000 lira çekmek istedim, ancak paranın verilemeyeceğini söyleyen bir arıza kağıdı geri verdi atm. ben de gerizekalı olduğum için bakiyeye bir daha bakma zahmetine girmedim, ancak arıza kağıdını cebime koymuşum ne hikmetse. bugün mesai saatinden sonra hesaba baktğımda o 3 bin liranın bakiyeden kesildiğini gördüm, ancak şu anda o atm'nin bulunduğu şehirde değilim. yarın bu şehirdeki herhangi bir şubeye gidip, o arıza kağıdını gösterip bu paranın geri verilmesini sağlayabilir miyim? yani illa ki diğer şehirdeki atm'nin bağlı olduğu şubeye gitme gibi bir zaruriyet yoktur değil mi?




 
Benzerini yaşadım uzunca anlatacağım mobilim


  • basond  (31.01.17 23:37:03) 
müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin. şubeye gidip kağıdı göstermenizle parayı size vermezler. anca o kağıtla bankanın ilgili birimine (atm hizmetleri) talep açarlar, sizde paranın hesaba iadesini beklersiniz.


  • copy paste  (31.01.17 23:39:42) 
Parayı atm hiç vermediyse kasa fazla verir. Kolayca iade ederler

Kasa fazla vermediyse uğraş dur.
kamera kayıtları vs incelenir
  • efruz  (01.02.17 00:06:22) 
benim başıma gelmişti, ben aynı şehirdeydim fakat bankamatikle.

bankamatiğin bitişik olduğu şubeye gittim, sayım yapacaklarını, benim ifade ettiğim miktarda bir fazlalık söz konusu ise vereceklerini söylediler, ertesi gün parayı aldım.

fakat ben de arıza kağıdı yoktu, vermedi öyle bir şey makine.

sizin drum ne olur bilmiyorum, o şehre gitmeniz gerekebilir diye tahmin ediyorum, en iyisi müşteri hizmetlerinden kesin bilgi almak.

geçmiş olsun.
  • mezarkabul  (01.02.17 00:06:59) 
Merhaba, o atmlerde sıkışan paraları raylardan çıkaran, müşteri hesaplarına geçen kişi geldi. overlokçuyum yani :D

Şimdi arkadaşım, bu tür sıkışmalarda şubee atmlerinde sıkışma olduysa durum çok daha kolaydır. Çünkü şube atmsine şube çalışanları bakar. Anında bile duruma müdahale edebilirler ancak şube dışı atmlerde ise bölge müdürlüklerine bağlı ekipler bu işle ilgilenirler. Belirli zamanlarda atmleri kontrol ederek, para sıkışması, para eklemesi ya da boşaltma işlemini yaparlar. Sonuç olarak 2 iş günü içerisinde geçerler hesabınıza parayı.
  • Kresto  (01.02.17 00:36:15) 
denizbank dış hatlar atmsin de parayı yatırıp euro almak istedim soktum 2000 tl tak geriye euro vermedi kaldık dımdızlak neyse gene gittik tl çektik komisyonla aldık gittik yurtdışına yurtdışında 20 gün bu işlerle uğraştım ama tık yok

telefonda dediler öyle bir para çıkmadı!!!???!?! kan beynime sıçradı döndün türkiyeye girdim bir şubeye anlattım durumu fişini göterdim ancak 10 gün sonra tamam deyip geri ödediler tam bir işkenceye dönüştü.

yukarıda ayrıntı verilmiş şube atmsi değilse sıkıntı büyüyor ama neyseki sen fişini almışsın kısa zamanda çözersin.
  • basond  (01.02.17 00:55:04) 
aynı duruma düşenler için söyleyeyim: başka bir şehirde olduğum için paranın kaldığı atm'nin bağlı olduğu şubeye dilekçe yazıp yanına arıza kağıdıyla gönderdik -başka bir banka şubesinden-, 2 günde geri yatırdılar parayıç


  • slhmlr  (05.02.17 10:39:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.