[]

Ne kadar sürer bu yol?

Merhaba, sizce tahmini olarak haftaiçi sabah 8.30da atatürk havalimanından metroyla zeytinburnu, ardından tramvayla karaköy, ardından da taksiyle kabataş ne kadar sürer? Süreyi kısaltmak için başka nasıl gidebilirim? Teşekkürler.




 
Tramvay kabataşa kadar gidiyor?
40-45 dk gibi tahmin ediyorum.

  • atom karincanin torunu  (31.01.17 19:26:01) 
Aaaa hakkaten kabataşa gidiyor:D Kafam karıştı vapur sandım sanki:) Gerçekten mi 1 saatim var yetişiyorum o zaman. Teşekkürler.


  • Domuz  (31.01.17 19:27:00) 
Kabatas tramvay duragi da kapali mi?

Belki metroyla zeytiburnu - metrobus - mkoyden kabatasa inis olabilir taksiyle.


Ya da

Havatasla taksim, oradan kabatasa funikuler.
  • kuehles blondes  (31.01.17 19:28:03) 
Ben de kapali da ondan oyle soruyorsun zannettim. Diyorum "neden karakoyden taksiye biniyor ki tramvaydan inip??"


  • kuehles blondes  (31.01.17 19:30:34) 
Ahhaha baya kafam karışmış:) Peki kuehles blondes senin söylediğin gibi metrobüse geçsem, bir sabah oralarda binmeyi bile 10-15 dk beklediğimi hatırlıyorum öyle olur mu ki? Sonra mecidiyeköy trafiği de var.
Atatürkten Havataşı da hiç kullanmadım, trafik olursa o da sıkıntı diyerek ama füniküler 5 dk, o da kafamı karıştırdı şimdi. Hangisi?:)

  • Domuz  (31.01.17 19:38:45) 
Metro havalimanından bindikten sonra son durak yenikapıdan aktarmalı taksime kadar gidiyor, metro+funikülerle kabataş yaparsınız.


  • Sulfoxaflor  (31.01.17 19:52:19) 
Metro ile;
Havalimani-Yenikapi 40 dk.
Yenikapi-Taksim 10 dk.
Funikuler ile;
Taksim-Kabatas 5 dk.

Diger yol;
Havalimani-Zeytinburnu 20 dk
Zeytinburnu-Kabatas 45 dk

Herhalukarda ucu ucuna yetisirsin. Ben ilkini tercih ederdim sanirim.
  • evrim halkasi  (31.01.17 20:12:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.