[]

overwatch ping yükselip azalma

Merhaba, aslında sadece overwatch değil LoL'de de yapıyor aynı durumu. Ping genelde 60 larda gezerken bir şey oluyor 2000 ms lere çıkıyor. Sonra maksimum 1 dakika sonra falan eski haline dönüyor. Bu pikler oyun kalitemin keyfimin içine ediyor. Bunun kaynağı nedir? Modemin şifresini değiştirdim, hala devam ediyor.

Bağlantıda ara sıra ping yükselmeleri oluyor mu normalde? Bunun stabil gitmesi gerekmez mi? Çözümü var mı?


 
Wireless bağlantı?


  • gozu acik sevisen yahudi  (27.01.17 12:31:17) 
evde internet için kullandığım alet;

www.asus.com

üstüne para verseler wireless ile oyun oynamam. wireless la bağlıysan önce o kabloyu tak.

geriye en olası 2 sebep kalıyor.

-evde interneti kullanan diğer telefon pc vs.
şayet adsl gibi upload hızı (evet upload hızı, download değil) gayet düşük bi bağlantın varsa birisi nette gezinse dahi senin oynunu pert edebilir.

- internet servis sağlayıcından kaynaklı sorun olabilir. adsl kullanıyorsan olma ihtimali daha yüksek ama söylediğim 3 neden arasında en düşük olasılık yine bu. işin kötü yanı da; bunun için yapabileceğin bir şey yok. şikayet etsen de baktık bişi bulamadık derler.
  • washe  (27.01.17 12:56:10) 
evet wireless ile bağlanıyorum. ondan mı olur diyorsunuz? Kablo da en az 10 metre gerekecek ya çok uzak modemle aramdaki mesafe.

Wireless repeater kullanıyordum bi ara, onun yararı olmaz mı?
  • safepassage  (27.01.17 14:43:22) 
Olmaz. Ondan oluyor 10 m birşey değil. Benim 30 m abimden benim eve Router ile.benim evde de 20m Kablo var.


  • gozu acik sevisen yahudi  (27.01.17 14:51:17) 
repeater ın yarardan çok zararı olur hatta mahveder. sana kablosuzdan uzak dur diyoruz, sen araya ikinci bi kablosuz cihaz daha ekledim yararı olur mu diyorsun. yapma etme :) modemin ya da bilgisayarın yerini değiştirebiliyorsan değiştir. o da olmadı kablo. kabloyu da repeater üzerindeki porta bağlayım falan deme. direkt modemden bilgisayarına olsun


  • washe  (27.01.17 14:58:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.