[]

Bujiteri küpe yara yapar mı ?

Bugün delim küpesini çıkarıp bujitericiden böyle bir küpe aldım daha sonra takması için deldirdiğim yere götürdüm üzgünüm gümüş değil bu takamam dedi yani sorumluluk almaktan vs korktu. Delim küpesini çıkardığım için biraz kanayıp kabuk bağlamıştı hafiften aranızda bujiteri kullanıp müzdarip olan var mı duydunuz mu böyle bir şey ?




 
tabi yapar. delim küpesini geri tak kapanmadan delik.

gümüş ya da altın alerjin yoksa delim küpesinden sonra bu ikisinden birini takmalısın. bujiteri takma sakın
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (27.01.17 00:26:57) 
valla taktım ya, delim küpesi takma gibi de bi şansım yok şu an. e peki bu küpeler niçin satılıyor o zaman ? önceden olan küpemin birebir aynısı onu da 5 liraya falan almıştım sanırım onda sıkıntı olmadı. yaparsa eğer en fazla ne olur yani 1-2 gün beklesem sıkıntı olur mu :/


  • hayati cozemeyen adam  (27.01.17 00:30:26) 
Cerrahi çelik küpe varsa onu da takabilirsin ama bijuteri küpesini yaralı deliğe takma. Yara iyileştiğinde, kanınla temas etmeyecek hale geldiğinde takabilirsin diğerlerini.


  • megalomaniac  (27.01.17 00:39:43) 
aynen çelik de olur.

onları yeni delinen kulaklar için satmıyorlar tabiki

valla kulak senin, iltihaplanır yani haberin olsun yara büyürse. sonra da delik kapanır. boşa acı çekmiş olursun.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (27.01.17 00:41:38) 
eczaneden oksijenli su alin yaraya cok iyi geliyor.


  • pide  (27.01.17 00:42:45) 
teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. çıkarıp delim küpesini taktım.


  • hayati cozemeyen adam  (27.01.17 01:12:16) 
Bende metal alerjisi var hiç takamıyorum mesela kot pantolonun düğmesi tenime değerse bile yara oluyor, öyle bi şey yoksa iyileşince takabilirsiniz.


  • ekaterina  (27.01.17 07:07:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.