[]

cesur ve güzel'deki kıvanc tatlıtuğ mu yoksa sühan'ın abisi korhan mı?

evettt arkadaşlar bir işin yok mu sorusu ile daha karşınızdayım.
starda kıvanç tatlıtuğun oynadığı dizide, bana korhan kıvanctan daha çekici geliyor. yani şööyle ikisini de koysalar karşıma ben korhan'ı seçerim:) sanırım ben böyle kel tipleri falan daha bir begeniyorum, sizde durum nedir hanımlar?

beyler isterseniz siz de cevap verebilirsiniz:)

 
Beyim ben oha diyorum ya, normal gelmedi bana.


  • aklimdakisorular  (26.01.17 23:14:11) 
Google'lamak zorunda kaldım, fotoğraf koyaydın iyiydi.

Ayrıca troll müsün? Tabii ki Kıvanç.
  • köstebek kurabiye  (26.01.17 23:20:20) 
google'da arattım kıvanç diyorum. biraz iyi kalpli saf bi rolü varmış o yüzden kanın ısındı belki :))


  • pamuk helvalar cebe  (26.01.17 23:44:14 ~ 23:44:36) 
yani genelde ben böyle kel, hatta hafif göbekli adamları cok daha çekici buluyorum, çirkin adam seviyorum orası ayrı zaten.


  • balpolen  (26.01.17 23:46:21) 
biraz ortalama dışı bir seçim ama kişisel tercihlerle alakalı. öğrenilmiş çocukluktan kalma bilinçaltında var olan birşeylerle ilgili olabilir.

bir erkek olarak kıvanç tatlıtuğun hem yüz simetrisi hem de boy-pos olarak daha başarılı olduğunu düşünüyorum. kıvırmadan söylersem adam gerçekten yakışıklı.
  • orpheus  (27.01.17 00:28:24) 
www.google.com.tr

ben onların yalancısıyım.
  • Polaroid  (27.01.17 01:15:07) 
Bu nası bi soru ya, kıvanç baldan tatlıtuğ'dan çekici bulduğun adam nasıl bu adam olabilir, görmemiş olayım balpolen :D.


  • ekaterina  (27.01.17 01:43:58) 
valla çok beğeniyorum, istemeye gelsin merdivende varıcam, o derece :D


  • balpolen  (27.01.17 01:47:02) 
Aynı dizi içinde kıyaslama olunca sanrım Serkan Altunorak'tan bahsediyor dedim Google'a bakınca onun bir karakteri oynadığını öğrendim.

Biraz baktım meğer Zenne'deki adammış, tanıyamadım ilk gördüğümde. Kimseyle kıyaslamadan bakarsak fena değil. Özellikle bazı fotoğraflarda.

Cevap:
Kıvanç iyidir.
Ama Serkan daha iyidir.
  • mutekebbir  (27.01.17 12:57:55 ~ 16:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.