[]

Remington saç düzleştirici

Wet2Straight modelini yıllarca kullandım ama durduk yere çalışmadı. Garanti süresi de doldu. Remington'dan çok memnun kaldığım için yine Remington almayı düşünüyorum ama 170tl'ye çıkabilirim.

Kullanan varsa önerebileceğiniz bir modeli yazarsanız çok memnun olurum. Wet2Straight modellerinden olması şart değil. Bir de kullanan varsa S5525 Pro-Seramik Geniş Plaka nasıl?


 
Ben kırmızı renkli Silk modelini kullanıyorum. Keratin therapy olan da iyi.


  • Lim5  (26.01.17 21:14:53) 
Ben de remingtonun bir modelini almıştım 4 yıl önce. Hala tıkır tıkır çalışır çok memnunum. Modelini hatırlamıyorum fikir pekiştirsin diye şeyettim.


  • eylul  (26.01.17 21:24:17) 
kadıköy ve eminönü'nde servisi var. Bi fiyat sorun. Belki çok para istemezler. Ben de Remingtoncuyum.


  • supergirl  (26.01.17 21:27:20) 
ben yaklaşık 5 senedir s6500 www.teknosa.com kullanıyorum memnunum. sadece bir kere kablosu bozuldu onu yaptırdım. ama daha yeni modelleri var tabi isterseniz onlara bakabilirsiniz.


  • uyusam iyi olur  (26.01.17 21:31:02) 
Ben de yıllardır sleek and curl modelini kullanıyorum. remington <3


  • Domuz  (26.01.17 21:31:56) 
s8510 kullaniyorum 5 yil olacak nerdeyse hic teklemedi daha. cok seviyorum. askim. canim. ben hor kullanirim bir de. bu kadar ovguye yarin bozulursa bu basliga bakarim tekrar.


  • tiredpanda  (26.01.17 21:54:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.