[]

tek gecelik ilişkilere nasıl cesaret ediyorsunuz

yıllardır tanıdığın insanı bile tam olarak bilemezken barda veya bilmemnerde tanıştığı biriyle nasıl yakınlaşabiliyor insanlar artık anlam veremiyorum. türkiyede değil ama avrupada çeşitli clublara gittim bildiğin et pazarından farksızdı kim kimi tutarsa olayı vardı resmen hadi o zamanlar cahıldım dünyanın rengine gandım ama durup düşününce tanımadığın biriyle hele öyle bir ortamda tanıştığın biriyle bırak sevgili olmak yakınlaşmak bile çok riskli değil mi.




 
kardeş sen hiç tek gecelik ilişki yaşamadın sanırım, bu sorunun cevabını yaşadığında bulacaksın. burada sorman anlamsız


  • balpolen  (24.01.17 18:51:08) 
turkiyede cok farkli degil hocam haberin olsun


  • jedilance  (24.01.17 18:53:50) 
saglık riskleri acisindan söylüyorsan, evet haklisin. dikkatli olmak ve önlem almak en iyisi her zaman.
seks sirasinda siddet uygulayabilir, vücuduna zarar verebilir. bunda da haklisin, bu sebeple secimlerini iyi yapiyorsun. kontrolü elden birakmiyorsun.
bunun disinda yakınlasmak gerekmiyor zaten, sevisiyorsun, sen karsi tarafa keyif veriyorsun, alabildigin kadar keyif aliyorsun. yalan yok, dolan yok. beklenti yok.
  • thewizardofearthsea  (24.01.17 18:55:48) 
Ülkedeki psikopat oranı, adalete bakış açısı belli iken ben de insanların birbirine bu kadar guvenmesine şaşırıyorum. Işin sağlık boyutu var, manyağı denk gelir rahatsiz eder, şikayet etsen e sen bu adamla zaten birlikte olmuşsun ne şikayeti diyecek bir sistem var. Benim gibi kimseye kolay güvenmeyen biri için imkansız.


  • cabiday  (24.01.17 19:33:44) 
Ben cesaret edemiyorum.


  • eksimeksi  (24.01.17 19:37:16) 
başa vurunca. bi de avrupa'dan örnek vermişsin de asıl avrupa'da kafan rahat bu konuda açıkçası. hani tamam erkek olarak dayak yemekten korkmasam da cinsel hastalık konusunda türkiye'nin daha fena olduğunu düşünüyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.01.17 19:40:21) 
Cesaret edemeyen biri olarak ben de merak ediyorum. Benim merak ettiğim, güvenin sağlandığını farz etsek dahi psikolojik olarak nasıl cesaret ediyor insanlar. Şahsen ben bi barda bi yerde tanışıp çekici bulduğum bi insan dahi olsa korkup yakınlaşamıyorum :D


  • kozmosta bir nokta  (24.01.17 19:41:33) 
Sağlık açısından da çok riskli bence binbir türlü cinsel hastalık var hiç korkmuyorlar, geçen burda sevgiliden bile cinsel hastalıklar için test istenmeli mi başlığı vardı, sevgili bile düşündürücüyken hiç tanımadığın birisi omg. ayrıca @asilov'un dediği gibi yarın evine gelip arıza çıkartmayacağı belirsiz. Gerçekten çok cesaret isteyen bi iş. Bende yok o cesaret, gerek de görmüyorum zaten.


  • ekaterina  (24.01.17 19:56:48) 
gelecekte farklı bir erkek arkadasım olursa cinsel sağlık testlerini istemeyi düşünen bir birey olarak bu beni de cok düşündürüyor. RESMEN ÇILGINLIK.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.01.17 02:10:01) 
Torpidoda genellikle 2-3 tane prezervatif bulunduruyoruz. Öyle çok alengirli işlere (oral) girmiyoruz. Zevk alıyor, olabildiğince zevk veriyor ve küçük bir öpücükle bitiriyoruz.


  • Polaroid  (25.01.17 08:52:35) 
bazı basit önlemler almak ve biraz insan sarrafı olmak gerekiyor. erkek olarak bu konuda kafam biraz daha rahattı ancak kadın arkadaşlarımızın bu konuda başı daha çok derde giriyor. bu iki nokta onlar için biraz daha önemli.


  • zgrydn  (25.01.17 08:57:01) 
yıllardır tanıdığın kişiyi de bilemiyorsun neticede orada burada tanıştığını da. risk budur diyip devam edeceksin. o anki duruma göre yaparsın ya da yapmazsın.


  • cekilmis gayfe  (25.01.17 08:58:28) 
Sağlık açısından riskleri mimimize etmek senin elinde. Karşı tarafı sevgili gibi değil, parasını verdiğin seks işçisi gibi düşüneceksin. Tek gecelik ilişkiyi kabul eden kadın, kimbilir senden önce kaç erkekle yatmıştır...Özellikle vücut sıvılarıyla cinsel hastalıklar bulaştığı için, bunların önlemini ilişki sırasında alıcaksın. Güvenlik açısından da çok riski tabi. Kaç yiğidin hayatı sönmüştür bu şekilde.. Parasını, böbreğini, itibarını, ailesini kaybeden sayısız örnek var..

@zgrydn'nin dediği gibi insan sarrafı olmak, hayatın her alanında olduğu gibi bu konuda da çok önemli.
  • iwasbornonamountainside  (25.01.17 09:15:49) 
Ya bir vakitler baya tanınan bir adamla birlikte olmama sebebim bu...

1- Manyak mı bilmiyorsun
2- Bu gece benimle yatmak istiyorsa, her gece birileriyle yatıyordur uff hastalık diyorsun
3- Ertesi sabah "hadi siktir git" mi diyecek belli değil...

Yani hem duygusal hem sağlık açısından baya gerilimli geliyor bana... Referansı olsa bile güvenilir gelmiyor. Ama yakın çevremde bu şekilde yaşayan çok arkadaşım var. Hallerinden memnunlar bi yerde.. Sağlık kontrollerinde de (jinekolojik) temiz çıkıyorlar.
  • lcha  (25.01.17 09:56:02) 
tek gecelik olmayan ilişkilerde bile 3 defa hastalık kapıp tedavi olmuş biri olarak artık kondom yoksa cesaret etmiyorum.


  • tughan  (25.01.17 11:41:30) 
Hepimiz gerizekalıyız (ciddiyim).


  • manuel mandalina  (27.01.17 01:00:40) 
sex feeling ile gut feeling ile, icgudu ile yani, oyle cok hesaplamiyorsun, zaten ya iyi bitiyor ya da bobrek.avi


  • tresrichesheures  (27.01.17 01:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.