[]

Dubai'de hayat çok pahalı mı?

Haftaya Dubai'de yapılacak bir yapıda çalıştırılmak üzere bir iş görüşmesi yapacağım. İnşaat teknikeriyim. Eşim ev hanımı çocuğum okul öncesi yaşlarda (3) olduğu için ailecek gitmeyi düşünüyorum. Şirket Türk ve yalnız gidenlere lojman sunuyor.
Sizce ne kadar istemeliyim orada ortalama hayat sürüp geriye para biriktirebilmek için?
Hayat gerçekten orada çok mu pahalı?
Eskimeye bırakılmış lüks araçları parçalayıp TR'e gönderme işi mi yapmalıyım akşamları?
Şaka bi yana öneriniz nedir? Kaç TL / $ altına hayır demeliyim?

 
iş görüşmesine neden ailenizle gideceksiniz anlamadım. anlamadığım 2.nokta neden sadece yalnızlara lojman veriliyor? ailelere verilmesi daha mantıklı olmaz mıydı acaba? neyse sorgulama kısmını geçip ücrete geleyim, bana kalırsa (çok ahım şahım piyasayı bilmiyorum) kesinlikle 3000$ altına imza atma. bana kalırsa 3500-4000$ arası iyidir. bundan 4-5 sene önce bile yeni mezun mühendisleri 4-5bin$'a çağırıyorlardı. teknikerlere de benzerini 2017 için versinler bi zahmet. ayrıca ev falan ayarlamazlarsa 4000$ altına bile imza atma. kiralar oralarda uçuyor.

böyle yazınca bi an wooow 4000$ deyip gaza gelmeyin. o parayla orada zor bile yaşarsınız. ama dişinizi sıkar her ay kenara 500-750$ köşeye atmayı başarırsanız. 2 sene sonra türkiyeye kral olarak dönersiniz.
  • prens zuko  (21.01.17 13:23:04) 
Görüşmeye değil kabul edilirsem ailemle taşınmayı düşünüyorum ailemle.
Lojman olayı da 3 kişiye 1 daire verdikleri için öyle.

Not: tecrübe 6 yıl.
  • deadwampir  (21.01.17 13:30:05) 
Daha önce bir yakınım için sormuştum, gelen cevaplar yardımcı olabilir belki;

www.eksiduyuru.com
  • mutekebbir  (21.01.17 13:54:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.