[]

Türkiyede ayak fetişizmi sorunsalı

Aslında ülkecek yeni olana kapalı olduğumuzu düşünüyorum. Bu tabii cinselliğede yansımış durumda. Her akşam haberinde korkunç haberler görürken ülkenin bu bakımda Avrupa ülkeleri kadar rahat olmasını beklemiyorum. Ama cidden beni üzüyor. Örneğin genellikle bizim kadınların ayaklarıyla ilgilenilmesini çok sevmediğini, rahatsız olduğunu gördüm. Niye böyle bir kadının ayağını öpmek, sevmek cidden romantik, tatlı veya masum gelmiyor mu?




 
Oral seks ten daha az zararlı. Niye abartılıyor anlamıyorum. Ki koltukaltının öpülmesin seven kadın bile var. Kadınlar çok acayip. Bir şeyden birisi nefret ediyor birisi olabilir diyor fetiş konusunda. Biz de söylemeye çekiniyoruz erkekler olarak. Kadınlarda fetiş falan yok bir de:)


  • benaslindayohum  (20.01.17 20:51:15) 
Bence karsilikli duygular onemli. Kadinlarin kimisi ayaklarini cok guzel bulup severken kimisi cirkin buldugu icin utanip istemeyebiliyor ama bir erkek kadina ayaklarini sevdirebilir:)


  • douglas  (21.01.17 00:19:08) 
Ben başkasının ayağına bakamıyorum bile, o derece kötü geliyor bana ayaklar, dokunmam falan zaten çok zor, o yüzden bana da yapılmasını hiç istemem. Ayak fetişizmi olan birisiyle sevgili olamam galiba ya, anti ayak fetişistiyim böyle bişi varsa ahahah.


  • ekaterina  (21.01.17 01:04:11) 
+1 ekatarina

ayrıca @benaslindayohum kadınlarda fetiş var ya. say desen keni fetişlerimden en az 5 tane sayarım sana şu an sjdfsf
  • kozmosta bir nokta  (21.01.17 17:14:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.