[]

Köprü Sallanması

Bu köprülerden geçerken niye zıplıya zıplıya geçiyoruz. Sallantıdan mı yoksa asfaltta göçme filan mı var?




 
köprüler blok blok parcalardan olustugundan üstünden gecerken o bloklarin birlesim yerleri sebep oluyor bu duruma


  • berginyonbaenre  (26.12.09 06:17:18) 
sallanması (yani esnekliği) dayanıklılığını arttırıyor.


  • cedric  (26.12.09 11:15:15) 
aslında sorun sallanıp sallanmadığı degil daha ziyade arabayı zıplatanın bu sallanmamı yoksa bloklardan olusmuş olması mı oldugu?


  • mr lucky  (26.12.09 12:06:22 ~ 12:06:45) 
bloklardan oluşmasından. birleşim yerleri çukur ya da tümsek olabiliyor, asfalt ne kadar düz olursa olsun birleşim yerlerindeki hareketlerden zamanla zıbıtıyor. pıt pıt pıt diye ses çıkar iyisinde kötüsünde hoplatır.


  • cozefka  (26.12.09 15:26:47) 
sallanmasından dolayı zıplıyor. trafik durdugunda da zıplamaya devam ediyor. o zmn cok daha net anlarsın.


  • bryan fury  (26.12.09 22:22:23) 
ama bi karar verin (: benim de takıldığım nokta burasıydı.
araçların boyutlarına göre sallanma genlik ve frekasları değişiyor, sanki sallanmasıyla daha alakalı gibi. ama çok ritmik olması kafa karıştırıyor.

  • mr lucky  (26.12.09 22:36:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.