[]

bu mevsimde arabayla istanbul ankara

salı sabah 9'da ankara'da olmam gerekiyor. ya salı sabah 6-7 uçağı ile gidip araç kiralayacağım ki çok yorucu olacak, ya da yarın öğlenden aracımla ankaraya yola çıkıp akşam otele yerleşip dinlenip salı sabah da toplantılara gideceğim.

sorum şu: istanbul ankara otoyolu bu mevsimde karda kışta çok tehlikeli midir? 130'a sabitleyip gidicem, aracım yeni, kar lastiğim var. kar lastiği yeterli olur mu? bu havada yola çıkma yeğen falan diyecek birileri var mıdır, gözden kaçırdığım bir risk var mı? en kısa yol nerdendir? teşekkür ediyorum.


 
o yol açık tutuluyor sürekli bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. özellikle gündüz vakti.


  • cekilmis gayfe  (16.01.17 00:15:33) 
tabiki uçak.


  • captainmrg  (16.01.17 00:23:44) 
O yolu kapatacak kar uçuşu her türlü etkiler.

O yüzden karayolu.
  • la rana  (16.01.17 00:34:49) 
hava şartları değişken. yol açık tutuluyor ancak ani bastıran kar ve yağmur yol konforunu çok bozuyor hatta tehlikeli hale getiriyor. 130'a kitleyip gidemeyebilirsin ancak 90'ın da altına ineceğini sanmıyorum.


  • tahtelbahir  (16.01.17 02:04:28) 
Daha önce gittin mi istanbul'dan ankara'ya çok sıkıcı bi yol ya of git git bitmiyor resmen, tek başına baya sıkılırsın onu söyleyeyim. Bi de bolu tünelinde çalışma vardı Düzce'de atıyor otobandan trafiğe denk geliyorsun resmen, bu belki bitmiştir gerçi bilemiyorum, Dilovası civarında da trafik olabiliyor. Bence uçakla gidip araba kiralamak çok daha mantıklı.


  • ekaterina  (16.01.17 02:15:28) 
İstanbul'dan çıkana kadar hayattan soğursun.


  • alperz  (16.01.17 07:20:07) 
16 Ocak 2017. Arabayla gittim, Bolu dağına kadar 140 sabit, dağdan sonra 55 sabit. 5.5 saat sürdü düşman başına. Kesinlikle kışın arabayla gidilmezmiş.


  • roket adam  (19.02.17 03:50:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.