[]

torrent indirirken kimlik gizleme

nasıl yaparım bunu vpn'le mi? eğer öyleyse vpn'de hız daha düşük ve kotalı hatta ücretli değil mi? kimliğimi gizlemenin başka yolu varsa en basit şekilde anlatabilirseniz sevinirim.

teşekkürler


 
turkiye'deysen su an icin kimligini gizlemene gerek yok. korsan yazilim/film/muzik uzerine herhangi bir yaptirim yok. ilerde degisebilir tabii.

ilerisi ve yurtdisi icin vpn satin al. fiyat/performans bakimindan bu aralar en iyisi pia (private internet access) mesela su an. ilk kullaniciya hitap ediyor. hizin 8mbps ise belki en az 7mbps'e dusurur. dogru ayarlarda kullanirsan bir yavaslama hissetmezsin bile.

dedicated ip sunan ve log tutmayan vpn servisleri de var. bunlardan torguard'i onerebilirim.
  • hopeless  (15.01.17 03:35:28 ~ 03:36:32) 
vpn dışında seedbox ya da debrid servisleri kullanabilirsin. bunlar torrenti sunucuya indiriyor sen de oradan indiriyorsun. tabi aylık ücreti var hepsinin parasız o işi yapman pek mümkün değil yani.

ama yukarıda dendiği gibi türkiye için şu an öyle bir gereklilik yok.
  • rotten head  (15.01.17 03:43:45) 
Türkiye'de değilim ve olduğum yerde torrent'in cezası var. Teşekkürler cevaplar için. Aslında ilk tercihim vpn servislerine para vermektense netflix gibi platformlarla içerik üreticilerine ödeme yapmak ama istediğim dizileri/filmleri barındıran bir platform bulamıyorum, çok dar kalıyor içerikler torrente göre.


  • senolll  (15.01.17 03:55:32 ~ 03:57:16) 
Online izle? Onun da mı cezası var?


  • hasmetizm 2046  (15.01.17 09:59:43) 
www.vuub.net

ya da daha detaylı olarak;

www.digitalocean.com

aylık 5 dolar 1 TB trafik var.

aldığım hız;

www.speedtest.net

yalnız baştan söyleyim; ayarlaması gerçekten zor.
  • washe  (15.01.17 10:05:49) 
@hasmetizm online izliyorum zaten bayadır ama hep sorunlar çıkıyor, bir dizi bir sitede yok öteki onda yok. Videolar siliniyor, açılmıyor. Sürekli reklam çıkması zaten yıldırıyor. Çözünürlük de hd sözde ama kalite çamur gibi oluyor.


  • senolll  (15.01.17 14:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.