[]

lacoste'nin gömleklerini nasıl bilirsiniz?

kendi gözlemlerimi yazayım önce,
defactodan beyaz almıştım 2. yıkayışta pamuklandı.
maviden aldıklarımı hep çok beğenerek aldım, desenlerinden dolayı, ama sanki 1 yıllık ömrü var gibi. 2-3 tanesi 2.yılı gördü.
adl'den aldığım polyester olduğu için yorum yapmayacağım. sağlam ama adil ışık çok feminen yani pek sevemedim.
karacadan aldıklarım güzel ama düz renk. outletinden 30-50 ye falan almıştım.

lacoste baktım, 2 tane çok beğendim. ama mavi jeans gibiyse o paraya değmez. kendime hediye diye alsam mı almasam mı diye düşünüyorum?

 
Öyle değil alabilirsin, babam gömleklerini 3-4 yıl giyiyor sıkıntısı yok. Ama aynı gömleği üst üste giymez pek. Sen haftada 2 giyeceksen belki 2-3 yıl dayanır. Bi de dockers'ın, nautica'nın, gant'ın ve lufian'ın da gömlekleri güzel, mavinin gömlekler gerçekten rezil.


  • ekaterina  (15.01.17 03:13:13) 
gömleğin dokusuna ve rengine göre değişir. sezon başı aldığım bi' gömlekte yıkama sonrası gölgeler oluştu. ama aynı anda aldığım ve aynı makinede yıkanan diğer gömleğe hiçbir şey olmadı. ikiside koyu renkti ama bozulma yaşanan gömleğin dokusu biraz farklıydı. çok beğendiğim için biraz da bilerek aldım. o nedenle alacağınız ürüne dokunun. kumaşı elinizin arasına alın ve aşağı doğru çekmeye çalışın. eliniz hiçbir engele takılmıyor ve kumaş elinizin arasından kayıp gidiyorsa büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız.
isterseniz mağazaya gittiğinizde beğendiğiniz dahil birkaç farklı gömleğe anlattığım şekilde bakın. elinizde oluşturduğu his sizi tatmin ediyorsa tercih edilebilir.


birçok markanın gömleğini giyiyorum yıllardır. lacoste ne yazık ki eskisi gibi değil ama yine de iyi. gömlek konusunda tommy'e de bakmanızı öneririm. gömlekte en çok tercih ettiğim marka. minimum 2-3 yıl giyerim her gömleğini. 5-6 yıllık gömleklerden bile duranlar var. kumaş kalitesi ve dayanıklılığı güzel.

son olarak da kendimce uyguladığım bir yöntemi paylaşmak istiyorum gömlek konusunda. gömlek giyerken koltuk altına roll on, vücuda deodorant kesinlikle kullanmam. gömleklerimin üzerine parfüm de sıkmam. sadece kulak arkasına sıkarım, elimle de boynuma yediririm. pek terleyen biri değilimdir ama terleyeceksem de kendi terimin gömleğe temas etmesini isterim. bu tür kimyasal içeren ürünler özellikle gömleğin kumaşına zamanla ciddi zarar verdiğini düşünüyorum.

not: mağazadan beğendiğiniz lacoste gömleği internet üzerinden taksitle alabilir, dilerseniz mağazadan değişim yapabilir veya iade edebilirsiniz. mağazadan alınan ürünler için bu yazdıklarımdan sadece ürün değişimini yapabilirsiniz.

edit: ekaterina'nın cevabını okuyunca yazmadığımı fark ettim. biliyorsunuzdur ama yine de yazmak istedim. :)
gömlek veya çeşidi ne olursa olsun (dış giyim hariç) bir kıyafet hiçbir zaman arka arkaya giyilmemeli. hele ki gömlek ve t-shirt gibi formu çabuk bozulabilen, ince kumaşlı kıyafetler kesinlikle. yıkanmadan tekrar giyilecekse en az 3-4 gün, yıkandıktan sonra giyilecekse de en az 8-9 gün arayla giyilmeli bence. pamuğun hava alması ve ürünün yeniden form yakalaması gerek.
  • isott  (15.01.17 04:43:02 ~ 04:56:47) 
vakko'dan al mesela. lacoste'un esamesi okunmaz yaninda.


  • federer  (15.01.17 10:06:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.