[]

Gelmiş geçmiş tüm başbakanlar arasından

Tekrar seçim yapsak, ülkemizde görev yapmış tüm başbakanlar aday olsa, herbiri ayrı parti kursa, hangisi kazanır?

ellinci senenin aydın kişisi, 2023'te yüzüncü senenin de aydın kişisi olabilir diyorum ben.


 
Kimse kazanamaz, oylar bölünür. Ben oyumu Şükrü Saracoğluna veririm.


  • gozu acik sevisen yahudi  (06.01.17 23:20:20) 
nasıl ki internette içinde türk olan anketi türk kazanırsa türkiye'de içinde rte olan bir seçimi de rte kazanır bu vakitten sonra.


  • nrmnm  (06.01.17 23:23:04 ~ 23:23:49) 
Süleyman Demirel kazanır. Böyle saça böyle tarak.


  • turkuaz  (06.01.17 23:27:11) 
varlık vergisi getiren şükrü saraçoğlu mu? evet.
bence demirel ve erbakan

  • cekilmis gayfe  (06.01.17 23:53:34) 
şu an olsa yine şu anki hükümet (genel egilim/trend oldugundan) kazanır. kaldi ki yeni genç kuşagin, gecmiş hükümetler hakkinda dogrudan (yasamis olduğu) bir fikri de yok.


  • 1adam  (06.01.17 23:53:54) 
tabi ki tayyip erdoğan.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (06.01.17 23:55:00) 
Agalar kasmayın Bülent Ecevit alır...


  • superjax  (07.01.17 00:05:08) 
Almasi gereken ecevit, alacak olan malûm..


  • alttaraf  (07.01.17 00:16:15) 
bence erbakan adam feci zeki .


  • sorunvar  (07.01.17 00:33:28) 
Herkes rte üzerinde yoğunlaştı ama özgür bir ortamda seçim kampanyası yürütüldüğünü düşünelim mümkünse.

Rtenin beslendiği adamlar da meydanlarda olacak Türkiye'de merkez sağ liderinden bol bir bor madeni var onu da çıkarttırmıyorlar :((


Ben sağın oyları bölünür Ecevit aradan sıyrılır diye düşünmüştüm. Sadece son dönemlerde hasta olması vs biraz kötü hatıralar var.


O yüzden bir önkabul daha yapalım: tüm liderler siyasi kariyerinin en parlak dönemindeki haliyle meydanlara çıkacak olsun.
  • nickimin hakkini veremedim  (07.01.17 01:41:19) 
@mermize , yaşın kaç bilmiyorum ama Süleyman Demirel dönemini, kaç defa seçime girdiğini, seçim sonuçlarını vs. araştırdın mı ?

Tayyibin yükselişinde var olan rakipler kirli bir şekilde engellendi hep.

1)Erkan Mumcu - Mehmet Ağar oluşumunun kirli şekilde engellenmesi
2) Cem Uzan'ın engellenmesi vb.

Tayyip zamanında tüm seçimlerde sağdaki tüm rakiplerin üzerinden silindir ile geçilmiştir.Demirel ise Bahçeli,Kılıçdar vs. çoluk çocukla değil şu anki partilerin sembol liderleriyle yarışıp kazanmıştır hep
  • turkuaz  (07.01.17 17:14:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.