[]

harici hard disk

bilgisayarımın kapasitesi 40 gb olduğundan ötürü bu disklerden almaya karar verdim. seagate 1 tb alıcaktım fakat baktım ki çoğunluk seagateden pek hoşnut değil. ne alsam?

(sağlam olsun, ilk düşürüşte bozulmayacak bir şey olsun)


 
western digit al


  • nawres  (24.12.09 16:41:07) 
ilk düşürüşte boulmayacak hdd henüz üretilmedi. eğer düşürürsen bozulup bozulmaması tamaen şansa kalmış bir iş. ancak bir western digital gazisi (master tezimi yedi eşşoğlueşşek) olarak kullandığım onca hdd (seagate-maxtor, fujitsu, western digital) içinde en iyi performansı seagate verdi.


  • felagund  (24.12.09 16:54:26) 
seagateden mennun olmayan harddiski duvara falan atıyodur


  • cnonefb  (24.12.09 17:39:06) 
seagate 1 dir.


  • jamswety  (24.12.09 17:42:30) 
seagate'e +1


  • sutlu nescafe  (24.12.09 18:34:34) 
Dostum internette okuduğun seagate arızaları expansion serisidir. Ben seagate freeagent serisi kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.


  • escritor  (24.12.09 19:09:55) 
western digital. :)


  • sanal uyku  (24.12.09 19:19:51) 
Seagate Freeagent'la aramda duygusal bağlar kuruldu, çoğu zaman da benden daha sağlam olduğunu gösterdi kendisi. Diğerlerini bilmem ama bunu şiddetnen tavsiye ederim.


  • denizen  (24.12.09 23:17:28) 
external kastediyorsan wd.
burada da gördüğün gibi bu soruya bir kısım insan seagate, bir kısmı wd der.
ben kendi tercihimi az buçuk ampirik bir şekilde destekleyecek olursam.

elimde 6 mybook, 2 passport olmak üzere 8 external hdd var. 2 yıldır kullanıyorum, hiçbiri tık demedi daha maşallah.
  • delikan76  (25.12.09 00:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.