[]

Reina pahalı mı?

Çok pahali bi yer değil mi? Gitmedim ben, bilmiyorum. Şimdi tespit sıcıcam. Kaybettiklerimizin ailelerine, arkadaşlarına filan baktım yurdum insanı hepsi. Yılbasında Reina'da olmak ne bileyim .Fix fiyat filan mı vardır yılbaşı tarifesi için? Haklsınız banane adamların parasından da merak ettim öyle. Ya da ben mi abartıyorum?




 
değil.


  • klassno  (03.01.17 02:20:50) 
Cok asiri pahali degil.

Giris 70 tl, 1 icki dahil.
Normal ickiler (long drink yani gin tonic filan) 35 tl idi en son (2015 yazinda gitmistim)
O zamanlar iyi gece clublerinde ve hatta barlarda bile 25-30tlden asagi yoktu long drink. Kendini konumlandirmasina gore fiyatlari normal bence.
  • kuehles blondes  (03.01.17 02:23:49) 
locada oturmasi/sise actirmasi pahali, kadehler normal fiyatta -bogaz hatti icin.


  • kimse  (03.01.17 02:24:09) 
Loca pahali locasiz barda amele gibi takilmadigi icin insanlar genel olarak sadece giris ucretiyle kurtaramazsin. En azindan bi masa actirabilmelisin bu da en az 600 tl, bi sise vodka ya da cin falan. O genelde bi siseyle kalmaz her sise 600 civarinda, bahsisler falan da var. Tonik, ivir zivir isteyip duruyorsun bunlar da hep extra. Bu extralari sigara haric aldigin gibi odemiyorsun racona uygun degil, sana gecenin sonunda bir hesap olarak geliyor. Herkes uc bes bisey atiyo kimse hesap yapmiyor. Kisacasi Reina vs gibi mekanlara kafanda para hesabi, kurus hesaplayarak giremezsin. Tipini, giyimini begenmezlerse kapidan donersin, 1 kadin max 2 erkek sokabilir vs.


  • perfectum  (03.01.17 03:13:27 ~ 03:22:40) 
Yılbaşı eğlencesini dışarıda geçirmek isteyenler zaten normal limitlerinin biraz daha üzerine çıkmayı göze alıyor, bunda abartılacak bir şey yok ki.


  • dessy  (03.01.17 08:23:14) 
dessy +1 bazıları yılda bir kere çıkıyoz nasıl olsa diye düşünüp harcıyor.


  • yue  (03.01.17 10:21:47) 
ortalama turk insani (a.k.a. comar) icin pahali, et yemenin pahali olmasi gibi.

insani sartlarda yasayanlar icin degil. eskiden sosyetik yerdi, ciksti. artik beyaz yakalilarin takildigi siradan bir mekan haline geldi. yilbasi gecesi elbette pahalidir ve giden de bunu bilerek gider. ama oylesine bir gece icin pahali bir mekan degil, kalitesine oranla normal fiyatlara sahip.
  • no christ requires  (03.01.17 14:40:36) 
zenginler herhangi bir günde gidiyor, orta sınıf da özel günlerde. o yüzden patlamada ölenlerin büyük kısmı orta sınıf.

aynı durum tatil harcaması için de geçerli çok pahalı bir otelde karı koca bankacı bir aileye rastlayabilirsiniz mesela. adam üç aylık maaşını bir haftalık tatile harcıyor, 9 taksit yaptırıyor. neden yapıyor bilmiyorum sefaletini görmezden gelmek için olabilir.
  • sherbert  (03.01.17 14:54:02) 
Gucu yetmedigi halde "Reina'da takilmis olayim" diye sinirlari zorlayip giden cok var.
Ben hic gitmedim pahali oldugu icin. Zengi olani anlarim da orta sinifi anlamiyorum. Ayni paraya yurtdisinda cok daha guzel eglenirim. Para harciyorsan harcadigina degsin.

  • stavro  (03.01.17 15:29:06 ~ 15:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.