[]

Hoşunuza giden yeni yıl kutlama mesaji/ dileği oldu mu?

Ben şunu sevdim :)
"Yeni yılda Aşkınıza Vecihi gibi sahip çıkan birileriyle olmanızı dilerim



 
benim olmadı ama senin mesaj iyiymiş :D


  • keep out  (01.01.17 01:19:27) 
Aaa hepsi çıkmamış, uzundu bu bayaa :)

"Yeni yılda Aşkınıza Vecihi gibi sahip çıkan birileriyle olmanızı dilerim Aynı zamanda hayatınızın Tosun Paşa’daki hamam sahnesi kadar eğlenceli geçmesini dilerim. Hayatınızdaki en korkunç deneyimin Gulyabani görmüş Adile Naşit suratı olmasını dilerim Aynı zamanda Tarık Akan öpmüş Gülşen Bubikoğlu şaşkınlığı yaşamanızı dilerim Hulusi Kentmen gibi patronlarınız olsun dilerim Kemal Sunal ve Halit Akçatepe gibi saf ve sürekli eğlenebildiğiniz arkadaşlarınız olsun dilerim Turşu kadar küçük kavgalarınız olsun dilerim Ama ne olursa olsun MUTLU SONLA biten hikâyelerle dolu bir yılınız olsun dilerim Yeni yılınız baldan tatlı, kelebek gibi kanatlı, katlı, yatlı, facebook, instagram "like"lı haftada üç gün ızgara kabaklı, cokca rakili şaraplı, geçen yıldan havalı kışın kayakta, yazın plajda seyahati bol, geri dönmesi zor, geliri giderinden fazla, dolu dolu sazla cazla, streslere kapalı, pamuklara sarılı uçuşları mill, etekleri zilli acısı sadece yediğiniz biberde, tatlısı sağlıkla uyandığınız her günde, kilonuz kararında, ruh sağlığınız ayarında, tabiatın kucağında, trafiğin uzağında, sevdiklerinizle birlikte, kem gözlerden uzak olsun... Tek derdiniz çok gülmekten bayılmak, para saymaktan yorulmak olsun! Mutlu Yıllar."

olacaktı. whatsApp karakterleri vardı aralarda, tanımamış herhalde :)
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (01.01.17 01:51:20) 
olmadı.
hepsi bayat,sıkıcı ve dostlar alışverişte görsün diye yazılmış yazılar.
zaten yeni yıl kutlama mesajı ne arkadaş ahghagshsa!
insanlar, ne kadar da önemli olduklarını düşünüyorlar öyle. çok komik geliyor bana bu durum.
böyle, face'den felan yazıyorlar, sanki ulusa sesleniş konuşması. ahahaha.
  • pangea  (01.01.17 13:18:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.