[]

Gaziantep Ev Aramaca

Haftaya bu günlerde Antep'e taşınmak zorundayım iş nedeni ile. İş yerim Şehitkamil/Mücahitler Mahallesinde. İş yerine yakın bi ev arıyorum, önerebileceğiniz mahalleler, semtler var mı?




 
Az önce mücahitleri başka yerle karıştırdım pardon o cevabı sildim, mücahitler gayet güzel ya orda yeni binalar da var. Onlardan birinde oturabilirsin bence, merkeze yakın olsun dersen de gazi muhtar olabilir hem işe hem merkeze yakın olur.


  • ekaterina  (29.12.16 18:07:42) 
Cumhuriyet ve hoşgörde oturma lütfen çok kırsal bölgeler. Ayrıca cumhuriyet ve mücahitler çok uzak birbirine tek vasıta olduğuna emin bile olamadım, batıkent ise güzel fakat çok pahalı.


  • ekaterina  (29.12.16 18:58:22) 
@n3tw0rk3r yalnız 3 ü de çok alakasız ve çok da yakın değiller, eğer haritadan falan bakıyorsanız, bilginize.


  • mohito  (29.12.16 18:59:58 ~ 19:03:23) 
@mohito batıkent araba olsa yakın denebilir de gerisi hakkaten dediğiniz gibi.


  • ekaterina  (29.12.16 19:15:05) 
hayırlı olsun öncelikle binevler tarafında bir kiralık evimiz var ama çok uzak oluyor sizin oraya :(

fatih,emek, değirmiçem gibi semtlere bakabilirsiniz ama kiralar biraz yüksek gelebilir :(
  • eleutheiros  (29.12.16 21:29:05) 
budak, fatih, emek en ideali, ben budak mahallesinde oturuyorum. nispeten daha ucuz dersen o zaman zeytinli ama o da mümkün olduğu kadar, ipek yolu denen(cadde) üzerinde ya da caddeye yakın yerlere bakman gerek. caddeden uzaklaşıp, mahallenin içine girdikçe biraz daha çarpık ve eski bir yerleşim.


  • teyzem teyfik  (30.12.16 06:13:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.