[]

İzmit hakkında sorular

Selam ey izmit ahalisi,

İş icabı İzmit`e taşındım. Ev lokasyon terminal arka tarafı yuvam akarca altı diyelim.

1) Bu civarlarda sulu yemek yenecek esnaf lokantası tarzı yerler yok mu hiç? akşam iş çıkışı 7 civarı gidip karnımı doyurmalık.

2) Hiç tanıdık yok ve acayip canım sıkılıyor, siz nasıl zaman geçiriyorsunuz buralarda.her türlü mekan tavsiyelerinizi beklerim, şu sinema şu cafe şu bar güzeldir buralarda canlı müzik olur vs. onun dışında şu anda aklıma gelmeyen muhtelif etkinliklerde olur. Spor salonu tavsiyeleriniz? vs vs.

(34 yaş koca götlü göbekli erkek)

 
NCity yakın size. Sinema var orada. Yeni sayılabilecek 41 Burada AVM var. Outlet Center zaten hemen karşısı. Symbol AVM de size yakın. Onun yanında Koçtaş var. Carrefour ve Real'i zaten görmüşsünüzdür. Kafelerin çoğu yürüyüş yolunda. Sabancı Kültür Merkezi'nin yanında Keyfinn var. Orada canlı müzik var diye biliyorum. Marina Cafe'de bazı günler canlı müzik oluyor. Sekapark'ta da kafeler var. Zamanla öğrenirsiniz.


  • dissendium  (29.12.16 17:29:26 ~ 17:32:11) 
Yahya kaptan arasta park'a git hem de yakın sana. Aradığın her şey orda var. Onun dışında yürüyüş yolu üstündeki kafeler ve hoşgör pastanesi de güzeldir. Alışveriş için de ben olsam 41 buradaya giderim oradaki mağazalar ve ortam güzeldi.

Dissendium yalnız ncity ne alaka ya :D sahilde deniz kenarında ncity hiç yakın değil.
  • ekaterina  (29.12.16 18:02:29 ~ 18:03:23) 
@ekaterina,

Bilmem, kuş uçuşu yakın gözüktü gözüme. Yuvam biraz yüksekte ya ondan. Aslında oradan çıkan otobüsler kısa sürede halkevine geliyor, çok da uzak değil. :)
  • dissendium  (29.12.16 18:11:52) 
1-) otogarın karşısında, kandıra yolunun karşı tarafı, 3-4 tane esnaf lokantası benzeri mekan var. aslında otogarın etrafında yemek yenecek baya yer var ama esnaf lokantası tarzı dediğinden orayı söylüyorum.

2-) symbol avm'ye ve arasta avm'ye yakınsınız. symbol avm'de hayal kahvesi var ünlü isimler geliyor.

ayrıca merkezde yürüyüş yolu, fethiye caddesi gibi yerlerde sıra sıra çeşitli kafeler var açıkçası ben şu kafe en mükemmeli diye bir yer öneremem. kafe işte. bar tarzında space bar daha samimi bir yer gibi geliyor bana. kafe bar tarzı.
  • pilavmaker  (29.12.16 18:13:30) 
ben kendimi dağcılığa trekkinge falan verdim. onun dışında dışarı kolay kolay çıkmıyorum. gerek duymuyorum nedense.

ev iş güzergahını öğrensek belki lokanta önerisi yapabiliriz. kuruçeşme'de var mesela ama size çok alakasız. çarşı içinde çınar lokantası var. yine çınarın çarşı avm içinde (41 burdaya yakın bir esnaf sitesi) başka bir şubesi var. illa eve yakın istiyorsanız bence çevredeki akaryakıt istasyonlarına falan sorun (terminalin ilerisinde var hemen bir tane mesela) oradakiler kesin bilir. oradaki hoşgör de iyidir bu arada.
  • argent dawn  (29.12.16 18:15:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.