[]

perdenin asıldığı şey tavandan düştü.

merhaba, bi odanın o perdelik kısmı düştü. vidaları da eskimiş sanırım bana mısın demedi. ben çok anlamam bu işlerden, ilgilenen kimse var mı bu tip şeylerle yapışkan işlemeyecek gibi.




 
yapışkanla yapamazsın, onun adı korniş bu arada. evde matkap neyim yoksa git bi usta çağır, 20 lira civarına halleder.


  • hosein  (29.12.16 16:55:48) 
korniş mi? delik yalama olmuştur dübelin girdiği. matkap lazım bir de uzun bir merdiven tavanda rahatça delik açabilmek için eğer yeterince tecrübeniz yoksa, usta çağırın derim. hiç yapmadıysanız zor olabilir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.12.16 16:55:59 ~ 16:56:28) 
genelde tavana delik açılır, dübel takılır, oraya vidalanır. düşen şeyin adı da korniş :P


  • kimlanbu  (29.12.16 16:57:12) 
tavanın içine girmiş dübellerden birini çıkar ve ona takılı olan vidayı da alıp nalbura git göster kaç delik varsa o kadar al. eski dübellerleri yerinden çıkartıp, karga burunla, yerine yenilerini çekiçle vurarak tak, daha sonra kornişi tavana sabit tutup deliklere vidala.son aşamayı yaparken birinin yardımı lazım ama.


  • zebragibi  (29.12.16 16:57:22 ~ 16:57:56) 
kornişi ben şu zannediyordum
mcdn01.gittigidiyor.net

ama düşen şey bu
www.halkali.biz

haha :D sağolun cevaplar için
  • aydogank  (29.12.16 17:01:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.