[]

iphone 4s can çekişmece

meraba fakirler,

4s kullanıyorum hala. bu sene sonuna kadar bir sıkıntısı bir çiziği dahi yoktu. ama artık beni bırak diyor. capsde de görüleceği üzere arada sırada böyle sorun çıkarıyor bana telefon. bütün fotoğraflar siliniyor sonra tekrar yükleniyor. Bu arada yaklaşık 3000 fotoğraf var telefonda. (bu aralar cok fazla oluyor bu 2 günde bir 3 kere bu sıkıntıyı yasıyorum) fotoları azaltsam bile yine aynı sıkıntı oluyor.
saklama alanım bitmek üzere ve hafıza çok dolu diye whatsapp a giremiyorum. bazı programlardan da beni dan diye atıyor.

şimdi ben en son yedeklemeyi tee 2012 yılında yapmıştım.(icloud) hatırlamıyorum bile nasıldı. Artık telefonu bırakıcam ama içindeki fotoları kaybetmek istemiyorum. bilgisayara nasıl aktarabilirim 3000 fotoyu silinmeden, başına bişey gelmeden?
ek soru:
telefonu değiştirdiğim de dahi whatsapp konuşmalarımın hepsinin yeni telefona aktarma gibi bir olayı var mı? whatsapp konuşmalarımın da silinmesini istemiyorum, yeni telefonda görmek istiyorum.

ek bilgi: icloud ve app store hesabım benim üstüme(mail adresime) değil. sonradan da değiştirmedim, öyle kaldı. lazım olcaksa söylemek istedim.

 
itunes a yedekle yeni telefon aldığında o yedeği yenisine at her şey bıraktığın gibi gelsin. yeni telefonun da iphone olmalı tabi


  • washe  (23.12.16 22:59:49) 
telefonu bilgisayarına kabloyla bağlayıp içindeki resimleri usb bellek gibi bilgisayarıma tıklayarak alabilirsin.

whatsapp konuşma arşivleri yedekleniyor ama bir apple hesabı gerektirebilir. çünkü yeni telefonuna taşırken icloud üzerinden alacak
  • efruz  (23.12.16 23:02:04) 
whatsapp daki konuşmaları nasıl atıcam peki?


  • very big cat you.  (23.12.16 23:02:34) 
icloud hesap adresim değişirse bile sıkıntı yaşamam değil mi? yedekleme ve aktarma işlemi yaparken?
eski hesabı kullanmayacağım yeni telefonda.

  • very big cat you.  (23.12.16 23:04:12 ~ 23:04:55) 
whatsapp üzerinde konuşmaları arşivle diye bir yer var


  • efruz  (23.12.16 23:04:52) 
dediğim gibi pc deki itunes a yedekleyip yeni telefona o yedeği atarsan şaşırıp kalacaksın.

yarım bıraktığın mesaj dahil, kısacası "HER ŞEY" evet "HER ŞEY" tekrar söylüyorum "HER ŞEY" aynen geri gelecek.
  • washe  (23.12.16 23:05:55) 
hata veriyor.
yardım edebilecek varmı?

yedekleme bozulmuş olduğu veya iphone ile uyumlu olmadığı için itunes ''very big'' adlı iphone'u yedekleyemedi.
yazıyor.

bir bilen yardımcı olursa sevinirim.
  • very big cat you.  (24.12.16 00:46:53) 
Yedeklemen 5 gb dan fazlaysa yedeklemez. Yer satın alman gerekir. Resimleri vs al bilgisayara. Somra yedekle


  • efruz  (24.12.16 01:11:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.