[]

takviye edici gıda kullanıyor musunuz?

neler kullanıyorsunuz? faydasını görüyor musunuz? özellikle c vitaminli efervesanları merak ediyorum.




 
2 ay kadar solgar vm-2000 kullandım. çişimin rengi değişti, onun dışında oharaa, vays etkisini görmedim.

eczaneye dedim, beni enrjik yapacak öyle hissedirecek bişi ver, medigard verdi. 1.5 aydır da onu kullanıyorum. hafif bi etkisi var sanki. uyanırken zorlanmıyorum, 3-4 saat uykuyla günü rahat çıkartabiliyorum vs. bitince tekrar almayacağım bi süreliğine olumsuz bişi hissedersem işe yarıyormuş demek ki diyip alırım.
  • washe  (23.12.16 21:19:56) 
balık yağı olarak bilinen omega 3 kapsülü kullanıyorum. Bu uzun vadeli bir yatırım, beyin ve kalp-damar sağlığı için. Kötü kolesterolle de mücadele ediyor hem.


  • AWD  (23.12.16 21:22:06) 
Balık yağı iyi hoş özellikle odaklanmaya ve hafızaya olumlu yönde etkisi var. Ama iştah açıyor bu yüzden de kilo yapabiliyor dikkat etmek gerek.


  • odunsu insan  (23.12.16 22:09:57) 
b vitamini complex, beta caroten, balik hapi. Agirlik yaptigim icin diger gida takviyeleri bcaa, creatine, glutamine vs. antrenman programina gore degisiyor.


  • evimin paspasi  (23.12.16 22:12:08) 
b12. Şu aralar bir de vegan glukozamin dizim için. Hayvanların özgrce yaşmöasını savunduğum için veganım. Bitki sebze meyvelerle iyi beslendiğim için diğerlerinde sorun yok.


  • Cursed Chico  (24.12.16 00:31:55) 
b12'li folik asit kullanıyorum ama düzenli değil. bir de mgsi düşük, günlük almam gereken kadar yani. öyle olmasının sebebi tahlil yaptırmadan aldım, hani fazla alırsam sıkıntı olur diye. çok aman aman bir fark olmadı kullanınca. belki düzensiz kullandığım içindir. annem bi ara pharmaton muydu neydi bi ilaç vermişti, bütün gün uyumuştum güya canlandıracaktı.


  • who cares wins  (24.12.16 00:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.