[]

Okulum uzadı

Hali hazırda bir senelik uzatmaları oynadığım okulum, devamsızlıktan kaldığım ders nedeniyle bir dönem daha uzadı.

Nefret ettiğim için gitmiyorum, gidemiyorum. Teselli cümleleriniz varsa alabilir miyim?


 
Canın sağolsun. Okulu hayvanlar gibi uzatan arkadaşlarımın hepsi benden daha iyi durumda şu anda (ben tam zamanında onur derecesi alarak bitirdim bi de). Mezuniyetten sonra çok önemi kalmıyor bunların. Bölümün güzel bi bölümse uzatma dert değil o kadar.


  • buff  (23.12.16 14:53:04) 
teselli cümlem yok, devletin sırtına yük olma bırak işe gir


  • masa penisi  (23.12.16 14:53:12) 
Yok maalesef. Ektiğini biçmişsin hayırlı olsun.


  • gozu acik sevisen yahudi  (23.12.16 14:56:01) 
Okulu uzatmak çok dert değil. Ama bitirmeye karar verdiysen, sevmesen de kendini zorlayıp gitmen lazım bundan sonra ki yükü omuzlarından at bir an önce.


  • gmzo  (23.12.16 15:14:08) 
Ben benden büyükler hep ''okul uzatabildiğin kadar uzat'' deyince abartıp saçmaladıklarını düşünürdüm ama mezun olduktan sonra ''haklılar mıydı acaba'' diye düşünmeye başladım. Eğer bu bir dönemi güzel değerlendirebilirsen öğrencilik güzel bir şey bence. Hem bir kez uzattıktan sonra üstüne 1 dönem daha eklenince artık sen de bitirmen gerektiğine inanıp gitmemezlik yapamazsın. Koca bir ömrü düşününce birkaç aylık bir okul dönemi çok da önemli değil bence.


  • ms brownstone  (23.12.16 15:38:53) 
biz teselli versek de asıl kilit olan baban ve akrabalarının tavrına göğüs germen. özellikle parayı veren taraf baban ise o baya bi söylenecek ve senin kendi paranla okumadığın sürece bu söylenmeye katlanman gerek.

en önemlisi ise sen bu okulu bitirmek istiyor musun ve bölümle ilgili iş mi yapacaksın? ona göre okulu bırak ya da kendini toplayıp bitir. ama önce karar ver..
  • hosein  (23.12.16 16:18:00) 
Okulumu 1 yıl uzattım. Dersler rezalet durumdaydı hocaları, okuldakileri tanımıyordum. 4 yıldır sınavdan sınava okula gidiyordum. Bu yıl yeni bir başlangıç yaptım ve derslerin tamamına yakınına gitmeye başladım. Başlarda biraz zorlandım ama sonradan okulun güzel yönlerini görmeye başladım. Artık çok zor gelmiyor. Herkes yapıyorsa ben neden yapamayayım ki? Dedim kendime. Finallere 2 hafta kaldı ama hissediyorum bu sefer oluyor.

Tavsiyem herşeye rağmen derslere git ve seni okuldan soğutan şeyleri görmemeye çalış. Yandaş medya gibi ol. Kendini de çevrendekileri de kandır. Bir süre sonra gerçek oluyor. Ben ki durumu toparladıysam herkes toparlar.
Kolay gelsin!
  • mrmlq  (23.12.16 16:23:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.