[]

Tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak player

Genellikle filmleri kulaklıkla izliyorum. Sese çok önem veriyorum ve bazen ses yetersiz geliyor o yüzden VLC'nin yüzün üstüne sesi çıkarabilme fonskiyonunu kullanıyorum

BS Player çevirimiçi altyazı bulmakta çok başarılı. Hiç senkron sorunu vs yaşamıyorum şıppadanak buluyor yerleştiriyor zahmetsizce.

KMP Player görüntü ve ses konusunda çok iyi. Ayrıca yüksek çözünürlüklü ağır video dosyalarını oynatabiliyor. Genel anlamda oldukça fonksiyonel. Bence tek eksiği iyi bir altyazıcı bulucusu olmaması.

Evet hepsini tek celsede karşılayabilecek player varmı sizce. Düşünün yani 3 4 playeri aynı anda kullanıyorumki anca yetiyor?

 
splash player ve bs player kullanıyorum. bs player sırf altyazılar için.

splash player kadar güzel görüntü veren başka bi player yok benim için. amma velakin ortalama üzeri işlemci ve ekran kartına sahip olman lazım.

ses sistemiyle dinlediğim için ses artırmaya ihtiyaç duymuyorum ama ayarlarında audio boost var. bunun dışında indirdiğim filmin sesine göre (stereo, 5.1 vs) kolayca seçebiliyorum. söylediklerine göre işine pek yaramayacak ama bi dene istersen
  • washe  (22.12.16 20:26:46) 
ses diyorsan power dvd dene ( dolby, surround efekt vs var) . ama alt yazi konusu icin pek bir diyemeyecegim.


  • 1adam  (22.12.16 21:43:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.