[]

Spotify

Merak ettim, 3 aylık 1 liraya premium kampanyasından aldım,
Barış manco kul ahmetin ceketi
Orhan gencebay yağmur olsan
Ferdi yaydır tayfur tiryakiyim
Şarkılarını arattım, üçünüde bulamadı amk.
O kadar övdügünüz spotify türkçe müzikte sıçıșlarda mı yoksa bende mi bi sorun var¿

 
Burhan öçal kayınço da yok, lanet olası spoti. Kul ahmetin ceketi benim de çok sevdiğim bir şarkı o da yok aynen, sorun sende değil yani.


  • ekaterina  (21.12.16 11:36:24 ~ 11:40:41) 
Spotify kesinlikle bütün müzik zevkinizi bulabileceğiniz bile mecra değil. Çok kaliteli ses vs sunabilir ama dilediklerimin %70ini burada bulamıyorsam sorun bende değil spotifydadır.


  • feel the blanks  (21.12.16 11:46:24) 
youtubedaki ses kalitesi spotify gibi olsa zaten kimse bakmaz spoify ın yüzüne. popüler kültür köleleri hariç tabii.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (21.12.16 11:47:34) 
benim dinleyipte bulamadığım bir şey yok o yüzden i <3 spotify

hele 2016 için bi liste önerisi yapmış bana özel bayıldım yaaa..
  • yue  (21.12.16 11:48:45) 
uzun süredir spotify premium kullanıyorum. öneri algoritmasının dandikliğine ben de katılıyorum, hala spotify sayesinde keşfettiğim bir şey yok. 3 yıllık dinleme verim ellerinde olmasına rağmen. ses kalitesi konusunda da yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, spotify ın ses kalitesi iyi değil.

arşiv konusunda da belli ki bir çabaları var, eskiden olmayan şeylerin eklendiğini görüyorum bazen. ben de şahsen youtube'dan mobilde düzgün müzik dinleyebilsem spotify in yüzüne bakmam.
  • gman  (21.12.16 12:39:50) 
arkadaşa mesaj olrak da attım. 2 şarkının ismi yanlış. halk arasında öyle biliniyor olabilir ama maalesef albümde öyle yazmıyor. şarkılar burda, tarayıcınıza kopyalayıp yapıştırın.

open.spotify.com
spotify:user:kalipioo:playlist:4mldJL0drTIBviiI4jvbth
  • mr.brown  (21.12.16 14:03:06 ~ 14:10:04) 
mr.brown +1

mesela barış manço - ahmet beyin ceketi ismiyle şarkı gayet karşımda duruyor şu an. tekrar kontrol etmenizde fayda var.
  • nimberjack  (21.12.16 14:20:46) 
Burdaki cevapları görünce gidip baktım da, kayınço da brother in law'mış :D özür dilerim spoti günahını almışım.


  • ekaterina  (22.12.16 00:46:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.