[]

ince, düz ve uzun saçlılar için kuru şampuan

elidor'un var baya ucuz, batiste var elidor'a kıyasla pahalı. fark var mı bunlar arasında? böyle saçları olan insanlar olarak başka ne gibi şeyler yapılabilir kuru şampuan dışında? malum akşam duş al yat kalk saçların 1 haftadır yıkanmamış gibi görünüyor.




 
cafunecosmetics.com
buradakilere bir goz atin isterseniz.

  • for the record  (16.12.16 17:54:43) 
Batiste originaldan ben çok memnunum daha önce bir şey denedim ama hatırlamıyorum pudra pudra duruyordu ve sanki elidordu o. Bir de schwarzkopf got2b hakkında iyi yorumlar var.


  • Domuz  (16.12.16 18:04:46) 
Haftada iki yıkıyorum saçlarını hatta ikinci üçüncü günler daha fresh oluyor. Her gün yikayinca saç alisiyor, hemen yaglaniyor. Saclarinizi daha az yıkamaya alistirin?


  • melengich  (16.12.16 19:08:08) 
öyle bir durum yok ne yazık ki. birkaç ay denedim onu hiçbir değişiklik olmadı. bence o yıkamaya alışma olayı psikolojik, kişi saçının yağlı halini normal karşılamaya başlıyor gibi.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.12.16 19:09:07) 
psssst! den çok memnun almıştım. batiste'den ucuzdu diye hatırlıyorum.


  • ofelia  (16.12.16 20:07:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.